Çözüldü MSI Ge70 GTX765M Performans Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Sorunun düzelmesine sevindim acaba oyunlarda fps testi yapman mümkün mü bende bu notebook'tan alıcam.

Sorunun düzelmesine sevindim acaba oyunlarda fps testi yapman mümkün mü bende bu notebook'tan alıcam.

Teşekkür ederim. Aldığım ilk gün test yapmayı düşünüyordum fakat gördüğün gibi olmadı. En kısa sürede yapmayı planlıyorum çünkü şu an pcde oyun yok

Sende en sıkıntılı oyunlar denemişsiz baksana GTA IV,EURO TRUCK,PES6.

PES2013 sorunu bende yaşıyorum. PC msı ge70 20E. Titreme yapıyor. Denemedıgım yontem kalmadı.

Win 7 oyun son sürüm hem pes box hem normal. PES 2013 tabii ki korsan. BIOS dedğiniz gibi güncel değil ama firimware güncel. Bir tek BIOS kalıyor geriye. Bundan önceki bilgisayarım msı ge60'dı onda hiç böle sorunlar yaşamamıştım. Çalınınca bunu aldım şimdi biosu güncellicem. Aynı sorun devam ederse tekrar görüşmek üzere. Sizin videolarınızı da takip ediyorum gayet başarılı.

Recep baltaş msı ge70 20E http://www.msi.com/product/nb/GE70-2OE.html#download

Bios update nasıl yaparım ? Bugun formatlıyıp Win 8 yükleyeceğim Win7'de stabil çalışmıyor. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…