Çözüldü MSI Ge70 GTX765M Performans Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Oyunu güncelleyin. PES 6 mı kaldı? Eski oyun ise uyum sorunu var demek. XP kurun siz XP.

Recep abi uyum sorunu filan değil bu eminim. Arkadaşım da gt650m var hiç bir sorunu yok.Benim driverım da sorun olması lazım intel ile açınca kasma yok. En güncel driverı yüklemeye çalıştığımda ise uyumlu donanım bulunamadı diyor sorun bu. Windows 7 yükledim olmadı zaten wireless desteklemiyor. Şimdi tekrar win8deyim yine aynı sorun allah aşkına bi el atar mısın ?

Arkadaşlar bu ekran kartı beni öldürecek. BF3 high full hd kasmadan sorunsuz oynuyorum ama gel gör ki crysis 3, crysis 1 ve gta 4 beni çıldırtacak oyuna ara ara bildiğin lag giriyo sorun tamamen yazılımsal ama bi çözümünü bulamadım. Eğer donanımsal olsaydı bf 3 açamazdım :) Driverlarda sıkıntı var sanırı.

320.49 Beta'yı dene:

Drivers | GeForce

Olmazsa Donanım kimliğini paylaş.
Evet abi beklediğim gibi olmadı. Donanım kimliği dediğin şu mu:

Aygıt yönetisicinde gtx765m, detaylar, donanım kimlikleri 2. olan yani bu:

Kod:
PCI\VEN_10DE&DEV_11E2&SUBSYS_10E11462

Edit: INF. dosyasını değiştirerek uyumluluk sorunu halletim fakat şimdi de failed hatası alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Burdaki inf dosyasını kopyaladım işte ama bu sefer failed hatası verdi uyumlulukta bir problem kalmadı.

- - - Güncellendi - - -

Ya yardım eden yok mu çıldırmak üzereyim burada herkes kendi halinde. Sadece 2 oyunda sorun var ayrıca sorunun orijinallik sorunu olmadığından eminim !! Crysis 3 en düşük özelliklere alsam bile inanılmaz bir kasma var. GTA 4 aynı şekilde. Driver ile ilgili bir sıkıntı da değil ! MSI forum'da da aynı sorunu yaşayanlar var fakat kesin çözüm yok :mad:

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı