MSI GE70 intel GPU'yu kullanıyor

Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Laptobu formatladıktan sonra intel ve NVDIA nın en güncel driverlarını kurdum. Aygıt yöneticisinden kontrol ettim 2 side sorunsuz. Ne yaptıysam olmadı oyunlarda her zaman intel kart ile açıyor.

Nvidia Denetim Masası > 3D Ayar Yönetilmesi > Otomatik Seç > Nvidia 'ya ayarlamama rağmen örneğin steamden borderlands 2 ye girerken intel kart ile açıyor. Originden BF3 e girerken gene intel kart ile açıyor.

Birinicil ekran kartı olarak nasıl Nvidia'yı seçebilirim ?

Oyunlarda performans düşüşü var mı?

Oyunlarda tabi ki performans düşüşü var BF3 de 12 FPS alıyorum normalde sabit 60 dı. Çünkü HD 4600'ı kullanıyor. Bu sağ tık mevzusu steamde malesef geçerli değil ayrıca her oyuna sağ tık ile uğraşamam. Entegre grafik kartı varsayılan olarak gözüküyor. Benim Nvidia'yı birincil olarak ayarlamam lazım. Nvidia Denetim Masası > 3D Ayar Yönetilmesi > Otomatik Seç > Nvidia işe yaramıyor.

Recep bey yetişin

Not: Formattan önce böyle değildi, oyununa göre hangi kartı çalıştıracağını doğru olarak kendisi seçebiliyordu.

Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi denediniz mi?

Dediğim gibi en güncel. Bu arada dxdiag ekran sekmesinde HD4600 gözüküyor. Aygıt yöneticisinde GTX 765m ile beraber ikiside gözüküyor. Sıkıntım GTX'i birincil kart olarak ayarlamam. Nvidia Denetim Masası'nda yaptığım ayarlar kapatıp açtıktan sonra eski haline dönüyor

Oyuna özel ayar yapmayı denediniz mi ?

Oyuna özel ayar yapmayı denediniz mi ?

Dediğim gibi oyunlara özel ayarla alaksı yok daha önce de öyle birşey yapmamıştım, daha dün grafiksiz oyunları intel, sağlam grafik oyunları Nvidia ile açarken bugün formattan sonra aynı driverları kurmama rağmen tüm oyunları intel ile açıyor.

Peki şu an kullandığınız sürücü beta mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…