MSI GE70 intel GPU'yu kullanıyor

Sürücünün sürümünü yazarmısın?
Hocam .. boşa uğraşıyoruz sürücü ismi falan. Defalarca sürücü yazılımı tarattım bu en güncel sürüm. Gene de yazayım ; 335.23 . Daha dün bu sürücü ile oynuyordum. Sorunu yanlış yerde arıyoruz. Benim sorunum Nvidia'nın oyunlarda devreye girmemesi , Nvidia Panelde varsayılan olarak intelin GPU'nun görünmesi ve ayarların değişmemesi. BIOS falan demeyin böyle bir ayar yok orada.

xn8b.png
0hxl.png
rfmi.png

Görüldüğü gibi herşey sorunsuz kurulu, dxdiag HD 4600'ı görüyor, denetim masasında bu ayarı NVIDIA yapıp kapatıp açınca tekrar Otomatik oluyor. Ortadaki resimde görüldüğü gibi Borderlands 2 oynarken Nvdia Gpu devrede değil.

Nvidia Denetim Masasını aç , Sol üstten Masaüstüne tıkla , Bağlam Menüsüne ''Grafik İşlemciyle Çalıştır'' Seçeneği Ekle ' ye tik koy , denetim masasından çık , istediğin bir oyunu açmak için sağa tıklayıp ''Grafik İşlemciyle Çalıştır'' a tıkla , ordan ''Yüksek Performanslı Nvidia İşlemcisi'' ne tıkla .

Bendede öyle :)
sa.png

Nvidia Denetim Masasını aç , Sol üstten Masaüstüne tıkla , Bağlam Menüsüne ''Grafik İşlemciyle Çalıştır'' Seçeneği Ekle ' ye tik koy , denetim masasından çık , istediğin bir oyunu açmak için sağa tıklayıp ''Grafik İşlemciyle Çalıştır'' a tıkla , ordan ''Yüksek Performanslı Nvidia İşlemcisi'' ne tıkla .

Bendede öyle :) Eki Görüntüle 921

Zaten tik koyulu, yukarda söylemiştim ; steam ve orgin kütüphanesinden sağ tık yüksek işlemci durumu yok. Steam'de klasörden exe yi bularak açmak mümkün fakat BF3'de bu mümkün olmuyor. Ben tek tek oyunlarda sağ tık yüksek grafik ile uğraşmak istemiyorum ki doğrusuda bu, formattan önce neyi NVIDIA ile açacağını bilirken şimdi ne eksik ki herşeyi intel ile açıyor. Sorun bu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede Counter Strike 1.6 oynarken aynısını yapıyor . Fakat yapabilecek birşey yok . Oyunu akıcı oynamak için 2 saniye ayarları yapıp gireceksin. Bak banada aynen şöyle oluyor :

adas.png

Mecburen sağ tıklayıp açmak zorunda kalıyorum ama yapacak pek bişey yok .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede Counter Strike 1.6 oynarken aynısını yapıyor . Fakat yapabilecek birşey yok . Oyunu akıcı oynamak için 2 saniye ayarları yapıp gireceksin. Bak banada aynen şöyle oluyor : Eki Görüntüle 923

Mecburen sağ tıklayıp açmak zorunda kalıyorum ama yapacak pek bişey yok .
Senin gene cs de oluyor ben crysis 3 açsam onuda intelle çalıştırır. Ayrıca senin ss attığın panelden grafik işlemciyi değiştirdikten sonra kapatıp açıp bida kontrol ettiğimde eski ayara atıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı