MSI GE70 intel GPU'yu kullanıyor

337.50 yi indirip deneyin bir de.

Sürücüm güncel diyorsun beta değil diyorsun ama en güncel 337.50 beta sürücü nasıl oluyor ?

Sürücüm güncel diyorsun beta değil diyorsun ama en güncel 337.50 beta sürücü nasıl oluyor ?
Tamam beta değil çıkan tam sürücülerden, arkadaşın isteği üzere betayı da kurdum sorun devam ediyor değişen birşey yok hala intel varsayılan olarak gözüküyor. denetim masasından Nvidia yı varsayılan yapıp uyguluyorum kapatıp açtığımda gene intele atıyor.

Bu hatayı birçok arkadaşımız yaşıyor. Oyunda olmadığında tasarruf için işlemcinin içindeki grafik yongasına alıyor yani hd 4600e oyunda devreye girmemesinin nedeni ise bi driver eksikliği olanbilir çünki oyuna girdiğinde otomatik olarak ayarlıyor olması gerek. Programdan bunu aktifleştiriyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.

Doğru diyorsunuz formattan önce aynen böyleydi şimdi ne yaptı isem nvidia birincil gpu olmuyor ayarlar geriye atıyor. Şu an format çekiyorum ;

Normalde 128gb ssd ve 750gb hdd var. Ama win nereye kurulsun ekranında disk 0 ayrılmamış alan 228mb ve disk 1 ayrılmamış alan 350mb var. Bunları nasıl silerim.

Normalde 128gb ssd ve 750gb hdd var. Ama win nereye kurulsun ekranında disk 0 ayrılmamış alan 228mb ve disk 1 ayrılmamış alan 350mb var. Bunları nasıl silerim.

Format atıyorum: C yi sil dediğimde 228mb alan , D yi sil dediğimde ise 350mb alan birlikte silindiler, sırf meraktan D deki herşeyimi feda ettim ! Peki böyle bölünmüş alanlarının oluşmaması için neler yapmalıyım ? Daha önce böyle bölünmüş şekilde format atmıştım C D den başka böyle 2 tane sürücü daha gelmişti amacım sadece C D kalması. Bu yüzden sildim. İleride formatta böyle alanlar oluşup silmek için D yi feda etmememiz için nelere dikkat etmeliyim ?

Tek tek sürüleri silerek biçimlendirdim, win 7 kurup driverleri kurduğumda varsayılan olarak nvidia yı seçti. Ses yok yani Ses hizmeti çalışmıyor problemi dışında başka bir sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios'tan seçmelisin nwidia'yı, yoksa olmaz.

BIOS da böyle bir ayar yoktu. Her neyse bu sorunu format atarak hallettim zaten.

Format sonrası kurduğun çöp programlardan kaynaklanıyor. Ben de MSI GE40'a format attım fakat dediğin sorunla karşılaşmadım.
Recep Bey format sonrası GPU problemini hallettim şu an Win7 ultimate var. Sürücüleri kurarken " Realtek High Definiton Audio Driver 6.0.1.7083 R2.73 " kurmama rağmen sağ altta ses hizmeti çalışmıyor hatası alıyorum win8 de soeun çıkarmıyordu bu driver. Sesleri nasıl aktifleştirebilirim ? Önerdiğiniz versiyon var ise onu kurayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…