MSI GE70 Isınma Sorunu

alprnkn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1.5 yıl önce aldığım laptobum 2 ay önce falan h1z1 de 26 fps'ye kadar düşünce içinin temizlenmesi gerek dedim ve açtım içini macun falan değiştirdim. Daha sonra bilgisayar boştayken 65 67 derece olmaya başladı. Turbo fanı açınca bu sıcaklık düşmüyor, artabiliyordu üstelik. Önceden sadece laptobun sol kısmı rahatsız etmeyecek şekilde ısınırken şimdi klavyenin orta kısmıda aşırı ısınmaya başlamıştı. Ayrıca oyunlarda aldığım fps yarıya düşmüştü. Örneğin h1z1 15 fps gösteriyordu. Gittim bilgisayarcıya sorunu anlattım ve adam macunu az sürmüşsün falan dedi. Aldım bilgisayarı kontrol ettim boştayken sıcaklık 55 58 derece arasında değişiyordu. Tam oldu diye sevinirken oyunlarda klavyenin orta kısmının aşırı ısındığını fark ettim. Önceden orta kısımlarda hiç sıcaklık olmazdı. Ayrıca oyunlarda 5 dk geçirdikten sonra gene fps az düşmeye başlıyor. Sorun ne olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti geçerli ise garantiye gönderin aksi taktirde laptopunuz parçaları sıktı çekebilirsiniz. Benimde laptupum vardı.termal macununu degiştirdim. 1 hafta sonra laptopun ekran kartı yandı. Derhal o laptopu garantiye yollayın.

laptopun tamamen gitmesinden iyidir. Bakın deneyim olarak konuşuyorum aynı durumu bende yaşadım
yinede bir şansınızı deneyin

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı