MSI GE70PC APACHE GTX850M BIOS, Firmware ve VBIOS Güncelle

ismailtuna

Megapat
Daha fazla  
İyi forumlar bir kaç konuda yardıma ihtiyacım var. Bios, Firmware ve V.Bıos güncellemesi yapmak istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

MSI GE70 2PC Apache GTX850M Laptop aldım 06.05.2014.
Şuanki bios versiyon 614 --- Yeni cıkan bios 620
Şuanki Firmware versiyon bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ? Üretici sitesinde Firmware "1506" 2014/05/20 cıkmış. Ben laptopu 2014/05/06 aldım haliyle " FİRMWARE "versiyonu eskidir diye düşündüm.

V.BIOS versiyon bilmiyorum bulamadımda 2 ekran kartı var biri " NVİDİA GTX850M "
Diğer ekran kartı " İNTEL(R) HD Grapchics 4600"

" SORUM ; 2 ekran kartınınmı v.Bıos versiyonunu güncelicem yoksa sadece nvidia ekran kartınımı ?

Eğer her ikisi ise ekran kartı bios driverlerini nasıl bulucam aradım ama bulamadım !. "

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

" Bu videoda bios ve firmwar güncelemesini anladım fakat VBİOS için doğru sürücüleri bulamıyorum.

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia ekran kartının vBIOS'unu güncelleyeceksiniz. Yalnız her modelde vBIOS güncellemesi olmayabilir.

Firmware:

TypeFirmwareOSWin8.1 64, Win7 64
LanguageEnglishRelease Date2014-05-20
Version1506File Size0.23 MB
FileDownload
Descriptionmodify battery mode protection policy for GPU performance test
[TBODY] [/TBODY]

BIOS:

TypeBIOSOSWin8.1 64, Win7 64
LanguageEnglishRelease Date2014-08-29
Version620File Size2.93 MB
FileDownload
Description1.Fix Win7 OS sometimes S4 resume error issue.
NoteChannel UEFI AHCI
[TBODY] [/TBODY]

Bilgisayarınız için vBIOS güncellemesi yok.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı