Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Telefondan internet paylaşımı açınca internet yok diyor
Merhaba. Telefondan internet paylaşımı açıyorum fakat kim bağlanırsa bağlansın internet yok diyor. Telefonumun mobil verisi açık. 2-3 gün önceye kadar bir sorun olmadan internet paylaşımı yapabiliyordum.
Mobil veri açık, bağlantı noktası da açık. Telefondan interneti kullanabiliyorum, laptoptan veya başka telefondan bağlandığımda "Bağlı ama internet yok" yazıyor.
2-3 gün önceye kadar telefondan internet paylaşımı yapıp laptoptan sorunsuz şekilde bağlanabiliyorum.
Çözüm bulabildiniz mi benim telefonda da aynı sorun başladı.Dün birdenbire internet kesildi.Telefondan mobil paylaşım yapmıyor ama internet var başka cihaz mobil internete bağlanamıyor,ne yaptıysam olmadı. Çözüm önerisi olan varsa yazsın lütfen.
Sayın arkadaşlar cozebildiniz mi bilmiyorum sim kart ve ağlar kısmında apn yazan bir yer var orda apn türü yazan kısma default,supl,dun yazmıyorsa sıkıntı oluyormuş genelde sonda yoksa eğer dun ekleyin yapınca çözüldü bende