MSI GE72 2QL APACHE HDD Sökmeden SSD Takma

mehmetakusca

Hectopat
Katılım
23 Ağustos 2016
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
"MSI GE72 2QL APACHE" laptopum var. İnternette birçok videoda laptoplara SSD takarken HDD söküp yerine SSD takılıyor. Ben ikisini aynı anda takılı olmasını istiyorum sanırsam benim laptopumda ayrıyeten SSD slotu var ama emin değilim yine de var ancak mSATA mSATA gibi modeller yani konuya gelecek olursak SSD'yi HDD sökmeden takabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI'ın kendi resmi sitesinden indirdiğim belgeye göre açıklama yapacağım. İlgili link aşağıdadır, Turkish seçeneğini indirirseniz laptop ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
Support For GE72 2QL Apache | MSI Global | Laptops - The best gaming laptop provider
HDD veya optik sürücünüzü yerinden çıkartarak SSD yükseltmesi yapmanıza gerek yok. M.2 SSD slotu var laptobunuzda. İlgli SSD modellerine ait link de bırakıyorum.
Sanalmarketim.com - Bilgisayar Bileşenleri > SSD (Solid State Drive) > Arabirim:M.2 Sata - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Ama sana tavsiye yükseltme yapmadan önce MSI'ın tek yetkili garanti servisi servispointi araman.
 
öncelikle iyi günler benimde bir sorum olacak elimde msı gt72 2QD dominator mode laptop var ve hdd sinde sorun var laptobun içinde 2 tane hdd yuvası var ama soket giriş 1 tane ben bunun içine 1 tane wd black 1 adet te ssd takmak istiyorum bu mümkünmüdür ?
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı