ssd kart dediği zaten bu modelde 128 gblık ssd var. bu 117 gb olarak c sürücüsü gözüküyor işte o ssd sürücüsü.
henüz başıma öyle bir şey gelmedi ama ssd kartlar iyice dolmaya yakın ilk zamanki performasları kalmıyormuş.o yüzden sıradan uygulama ve oyunları falan normal harddiske kur. ben mesela ssdye sadece autocad tekla ve etabs kurdum. harddiske kurulu olmasıyla ssdye kurulu olması arasında fark oluyor performans olarak. sadece açılıp kapanma hızları farkeder başka birşey farketmez diyorrlar hep ama küllliyen yalan. ben daha önceden de denedim ssdye kurunca bir programı çok daha rahat çalışıyor.
ssd olmadan bir bilgisayarda işlemci ram falan ne kadar iyi olursa olsun hiçbir zaman tam performans sergileyemezler.
MSI Global
bu sitede driverlar güncelleniyor. ben sadece bios güncelledim o kadar. güncellemesende olur aslında. bir değişiklik olmadı bende.
bir şey merak ediyorum acaba sana kutunun içinden mouse falan çıktı mı ya da çanta. ben vatandan aldım. bir çok üründe mouse ve çanta olmasına rağmen bunda yoktu. o da benim şansıma.