MSI ge72 6qd apache pro Cızırtı ve FPS'de ani düşmeler

Ahmetbydgn

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, bilgisayarı alalı 2 gün oldu ve kulak tırmalayan bir cızırtı sesi var. Mauseyi hareket ettirdikçe genelde daha belirginleşiyor. Oyunlarda da ani düşüşler yaşıyorum beyler anlam veremediğim şeyler yardım ederseniz sevinirim.

MSI ge72 6qd apache pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende anlam veremiyorum kabulleneceğim artık yapıcak birşey yok.
Benimkide aynı şekilde bizim ekran kartından geliyor sanırım yüksek performansa alınca. Mouse hareket ettikçe cızır cızır. Çok sıkıntılı bi laptop bendede fps drop var oyunlarda intele geçip duruyor birden cs go oynarken mesela bi anda fps düşüyor

MSI ın kronik sorunu. 3 MSI değiştirdim. İlk laptopumu bu sorundan dolayı iade ettim. İnsanı delirtiyor, kudurtuyor. Yapacak birşey yok.

MSI ın kronik sorunu. 3 MSI değiştirdim. İlk laptopumu bu sorundan dolayı iade ettim. İnsanı delirtiyor, kudurtuyor. Yapacak birşey yok.
Benimkininde garantisi sürüyor hocam bende değiştirsem sorun düzelir mi sizce? Birde kaç günlük işleme tabii tutuluyor değiştirsem kaç günde gelir ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı