MSI GE72 6QD vs TULPAR T7

Elbette ama Monster' da kalitesiz bir marka değil. Zaten GTX970M ile 960M karşi karşıya geldiğinden dolayı performans açısından GTX970M almamak saçma olabilir. İşlemci konusunu kafanıza takmayın bile aradaki fark %20 anca bu sizi FPS bazında etki etmeyecektir en fazla 3-4 FPS. RENDER için kullanılmayacak ise öncelik her zaman ekran kartı olmalıdır.
Yok hayır zaten amacım Monster'ı kötülemek değil. Aslında sizin dediğiniz de doğru. 5000 TL vermişken GTX 970M olsun diyorsunuz. Bende 5000 TL vermişken Skylake olsun diyorum. Ama maalesef bu fiyata ikisi bir arada yok diye biliyorum. Madem bu fiyata yapıyorsun bu ürünleri koy GTX 970M'i koy Skylake işlemciyi. Tek dertleri bir yerlerden kısmak.
Sonuç olarak burada iş laptop'un kullanım alanına düşüyor. Mühendislik gibi işlerde kullanılacak ise işlemci, sadece oyun için kullanılacak ise ekran kartı önem kazanıyor.

Elbette ama bu fiyattaki en yüksek donanıma sahip ürünleride genelde Monster üretiyor diğer firmalarında bir sürü artısı var burda bütçeye göre uygun kararı vermek gerekiyor ya işlemci yada ekran kartı. Monster bir MSI kadar olmasada kalite konusunda iyidir. Ama yerinde olsam %10-15' lik işlemci gücü için çok büyük bir FPS farkını kaybetmek istemezdim.

Oyun için alıcam ama şuan msı'ın 970m'li modellerine göz gezdiriyorum
Şuan bu modele bakıyorum

»MSI GE62 6QF-096XTR Apache Pro Core i7-6700HQ 16GB 128GB SSD +1TB GTX970M 15.6" Full HD FreeDOS | sanalmarketim

Fakat ekranda benim için bir etken 17.3" istiyorum sizin tavsiye edebileceğiniz bir msi modeli var ise onada bakmak isterim 17.3" skaylake & 970m'li bir model
Ancak fiyat 5500'ü aşmamalı.
Bu istedikleriniz bir arada iken fiyatın 5500'ü aşmaması mümkün değil gibi duruyor.

Oyun için ise illa taşıyacağım demiyorsaniz 4500 TL'lik sistem> 5000 TL laptop. Ama illa taşıyacağım derseniz de:
4500 TL toplama+ tablet çözüm olabilir belki :)

Aslinda mümkün monster yapmış buyrun

»MONSTER® TULPAR T7 V3.3 17.3"

Fakat emin değilim hâla bunda karar kılsam mı acaba

Oyun için ise illa taşıyacağım demiyorsaniz 4500 TL'lik sistem> 5000 TL laptop. Ama illa taşıyacağım derseniz de:
4500 TL toplama+ tablet çözüm olabilir belki :)

Şehir dışına çıkacağım için notebook lazım dostum :)

Aslinda mümkün monster yapmış buyrun

»MONSTER® TULPAR T7 V3.3 17.3"

Fakat emin değilim hâla bunda karar kılsam mı acaba

Şehir dışına çıkacağım için notebook lazım dostum :)
Kusura bakma dostum. Ben MSI'a bakmıştım. Özellik olarak gayet güzel. 2 eksiği var gözüme çarpan. Aslında eksiklik değilde eklenmesi gereken. Windows ve SSD. Bunlarla birlikte bu laptop işini fazlasıyla görür.

Aynen öyle w10 ve 120ssd eklersem tamamdır bu ama şekilde lazım abi benim için 80% donanım 20% tasarım
Ve msı bunları gayet iyi yapıyor ama pahalı monster tam bir f/p canavarı

Aynen öyle w10 ve 120ssd eklersem tamamdır bu ama şekilde lazım abi benim için 80% donanım 20% tasarım
Ve msı bunları gayet iyi yapıyor ama pahalı monster tam bir f/p canavarı
Aynen öyle. Monster'ı da kullanan arkadaşlarım var. Memnun hepsi fakat siz kalite arıyorsanız ya bu bileşenleri 6000 tl civarına alacaksınız ya da kaliteden biraz ödün vererek Monster alacaksınız. Bundan sonrası tamamen size kalmış.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı