MSI GE72 6QF vs GE62 vs Tulpar T5 V5.4

Sağol kardeşim monster siparişini verdim dün bakalım neler olacak

Kardeşim sana MSI GT72S Dominator G modelini öneririm ekran kartı MXM olduğu için ekran kartını değiştirebilirsin ama senin söylediğin notebooklar da değişmiyor yakında gtx 1070m ve 1080m çıkacak eğer önerdiğim bilgisayarı alırsan değiştirebilirsin ve Monster Tulpar T7 V4.4 modelinde de değiştiremiyorsun sana tavsiyem MSI GT72S Dominator G.MSI GT72S DOMINATOR G CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-128 SSD+1TB-17.3''-GTX970M-W10.

Tavsiyen için çok teşekkür ederim ama siparişi verdim bile Mobil ekran kartları masraflı olduğu için Türkiye'de de satılmadığı için ekran kartı değiştirme konusu benim için çok önemli değildi bende Monster'ı aldım.

Hayırlı olsun kardeşim.

İlk görüşlerini buraya da yazar mısın ? Yeni konu açarsan göremeyebilirim.
Tabiki yazayım.Ürün elime bugün ulaştı,beklediğimden kısa sürede geldi ve çok iyi paketlenmişti.İlk olarak gördüğümde 6 yıldır kullandığım 13 inç laptopa göre devasa geldi 17 inç ekranı.Ssd'ye windows 10 kurulumunu yaptım windows açıldıktan hemen sonra da monster'ın sitesinden güncel driver'larını yükledim.Daha sonra açılış,yeniden başlatma testleri yaptım.Açılış süresi 8 sn yeniden başlatma süresi ise 18 saniye. Üründe 3 fan olduğu için gayet güzel soğutuluyor.Boştayken ısı veya ses problemi olmazken yük altında elimi koyduğum wasd tuşlarının olduğu kısımda çok hafif bir ısı hissettim ( bunun sebebi havanın 40 derece olmasından dolayı elimin terlemesi de olabilir emin değilim ) Ayrıca yük altında fanlar tam devirde çalışınca ses oldukça artıyor.Ben oyun oynarken vs. kulaklık kullandığım için bu durum sorun olmuyor.Klavyesinden rengarenk msi performansı beklemediğim için klavye'de fazlasıyla yeterli geldi.Kasa kalitesine gelince monster'da en korktuğum konu buydu.Kasası çizilen eriyen monster kullanıcısı arkadaşların yorumlarından epey korkmuştum fakat kasa da beklentimin üzerinde çıktı.Bu kasayı az dikkatli kullanan kimsenin sorun yaşayacağını sanmıyorum.Az önce bahsettiğim sorunları yaşayan arkadaşların da kasaya karşı çok haşin davrandığını düşünmeden edemedim.Normal kullanımda yaşanacak sorunlar asla değil.Donanımsal özelliklere gelecek olursak ürünün içindeki i7 6700hq işlemci beni pek ilgilendirmiyor açıkçası.Çünkü benim kullanım amacım %90 oyun ve bu da ekran kartıyla ilgili olduğu için bana ekran kartına darboğaz yapmayacak şekilde i5 işlemci de yeterli olurdu.Ekran kartının performansını da henüz sadece gta 5 ve cs go'da deneyebildim.8 gb ekran kartı belleği olması en çok işime gta 5'te yaradı.Tüm ayarları maksimuma (en yüksek very high ise very high'a ultra ise ultra'ya) getirdiğimde ve msaa'yı x2 açtığımda 65 fps,msaa'yı x8'e getirdiğimde 35 fps,msaa'yı kapattığımda ise yaklaşık 80 fps aldım.Cs Go'da çok değişken olmakla birlikte ortalama 160 fps aldım.Ayrıca ips ekran çok güzel hangi açıyla bakılırsa bakılsın hiç bozmadan gösteriyor görüntüyü.Ses performansını ise kulaklıkla kullandığım için daha hiç test edemedim.Şu anda ilk izlenimlerim böyle yakında daha kapsamlı oyun testleri vs içeren ss koyacağım bir inceleme konusu açmayı planlıyorum

Vay demek Monster'ı almşsın hayırlıolsun güzel şeyler duydum iyi oyunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…