MSI GE72 6QF vs TULPAR T7 V3.3

RedSkull

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlıkta dediğim gibi tavsiye istiyorum.

TULPAR T7 V3.3
MONSTER® TULPAR T7 V3.3 17.3"

İkincisi ise:
MSI GE72 6QF Apache Pro

MSI GE72 6QF-052XTR Apache Pro Notebook, Fiyat: 6.602 TL

Limiti biraz zorlarsam msi iyi tercih edebilirim ben tasarıma pek önem vermeyen birisiyim ama sağlam olmasına önem veririm bu yüzden msi daha çok seçiliyor ben burda daha iyi performans ve işin içine sağlamlık katmak istiyorum .
Bu arada 6000 TL sınır var.
Gamebook 970m li düşündüğünüz varsa önerebilirmisinin mümkünse 17.3 inch olsun.
Şimdiden Teşekür Ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek ssd performansı düşük kalır tam kapasitede 4adet ssd raid yapabiliyorsunuz. Ancak 256 degilde 128li 2grup bile tek 256dan bile daha hizli olacaktir size önerim budur orada ki msi bilgisayar yan sanayi gibi kalacaktir bu bilgisayarın en büyük avantajı ssd raid'leridir. Aynı özelliklerde baska markalarda 3500-4500 tl arası bilgisayar bulunabilir. Illa msi derseniz dediklerimi dikkate almanızı tavsiye ederim. Linklerdeki bilgisayarlar arasında tercih yapsaydim monster ı seçer 1adet daha ram takardim. Msi da 32 gb ram var benimde 32gb ama ne kadar zorlasamda hic bir zaman 14gb in üstüne çıkamadım. Kalan ram kapasitesini hdd ve ssd ler kendisi ağır kopyalama zamaninda kullaniyor cokta farketmiyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı