MSI GE72 Apache 7RD-065XTR menteşe atma sorunu

Katılım
26 Ocak 2017
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ocak ayının son haftasında aldığım ve şubat yayının başında elime ulaşan ürünün son zamanlarda aşırı ısınmaya başladı. Bilgisayar yük altında değilken bile coolerboost çalıştırmak zorunda kalıyorum. Lakin sol fan tam performanslı çalışmıyor sanırım. Sağ fan mübarek fön makinesi gibi üflerken sol tarafta ne bir emiş var ne bir itiş anlayamadım. Üstüne bir de laptopun menteşeleri çok sertti normalinin böyle olduğunu düşünüyordum. Ta ki sağ taraftaki menteşe atana kadar. Şimdi ekranın çerçevesine baskı yapıp kaldırıyor garantiye yollamayı düşünüyorum ama nasıl yollamam gerektiği konusunda bilgi sahibi değilim faturası her şeyi benim üzerime bu arada o konuda bir sıkıntı yok. Uygun prosedür konusunda yardımcı olabilir misiniz? Not: Ürünü internet üzerinden MSI Türkiye satış bayisi Ebrar Bilgisayar'dan aldım.
 
Şöyle ki MSI Türkiye sitesindeki numarayı arayıp bilgi alabilirsin. Ya da İstanbul'da teknik servisi var diye biliyorum. Arayarak cihazı kargo yoluyla da gönderebilirsiniz.
 
Konuyu yıllar sonra canlandırıcaz ama menteşe yok zaten laptopta saçma sapan bi sistem var ısınma sorunu da cabası alırken o kadar fazla para veriyorsun yine ısınıyor çift fan filan yalan hayal kırıklığı yarattı..
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı