Msi GE72vr 6rf vs Asus GL702vm

Taşınması zor olmuyor mu? 17 inc biraz büyük gibi sanki.
Bir de indirimler yeni bitti, fiyatlar yaklaşık 1000₺ arttı. Yeniden indirim yakın zamanda olur mu?
Fiyatları hakkında hiçbir fikrim yok. Bir bakmışsın yarın dolar 4 TL olur bi bakmışsın 2.5 a düşer sen de 5.500 TL ye alırsın yani.
Ama taşımada zerre kadar zorluk çekmiyorum. Zaten ikisinin de sırt çantası var. Tamamen aynı yani. 17"in sırt çantası daha büyük olduğu için diğer işlerde de kullanabiliyorsun çok güzel oluyor.

Fiyatları hakkında hiçbir fikrim yok. Bir bakmışsın yarın dolar 4 TL olur bi bakmışsın 2.5 a düşer sen de 5.500 TL ye alırsın yani.
Ama taşımada zerre kadar zorluk çekmiyorum. Zaten ikisinin de sırt çantası var. Tamamen aynı yani. 17"in sırt çantası daha büyük olduğu için diğer işlerde de kullanabiliyorsun çok güzel oluyor.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Özellikle kullanan birisinin yardımcı olması çok daha iyi oluyor.

Facebookta monsterin grupu na bi gir derim kullanicilar hep şikayetçi keşke almasam diyorlar teknik servistede sıkıntılar olduğunu duydum msi laptop için 1 numaradır.
Ben MSI kullanıyorum çok çok memnunum ama teknik sevisine hiç ihtiyacım olmadı. Monster kullanmasam da teknik servisinin çok iyi olduğunu bir sürü yerde duydum. Bir soru sordum mail yoluyla 2 dk geçmedi aradılar beni sorduğum bir çok ayrıntılı soruya tek tek cevap verdiler. Ama dediğim gibi bilgisayarın performansını bilemiyorum. Allah teknik servise düşürmesin :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı