Sonsuzheycan

Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe sıkıntısı yoksa tabii ki MSI almak mantıklı olacaktır. 1070 var içinde sonuçta... RAM'i de daha yüksek. Tam bütçe söylerseniz "Daha uygun bir şey bulabilir miyiz?" diye bakarım.

bir yerde 1060 bir yerde 1070... MSI burada en doğru tercihtir. Şimdiden hayırlı olsun.

Kartım internete kapalı pek güvenmiyorum internetten yapılan alışverişlere ama önerin için teşekkür ederim.
Bütçe sıkıntısı yoksa tabii ki MSI almak mantıklı olacaktır. 1070 var içinde sonuçta... RAM'i de daha yüksek. Tam bütçe söylerseniz "Daha uygun bir şey bulabilir miyiz?" diye bakarım.

Bütçe biraz sıkışcak MSİ alınca tabi böyle 10 bin lira civar güzel bir oyuncu bilgisayarı biliyorsanız neden olmasın, Teşekkürler.

MSI GE73VR 7RF cihazını kullanmaktayım. Cihaz kesinlikle problemsiz. Paran varsa MSI al.

Çok saçma bir karşılaştırma olmuş. Bir tarafta 7500 liralık cihazda bir tarafta tam iki katı tutarındaki bir bilgisayar. Bu kadar para verilmesine karşıyım. Alienware bile 11-12 bin lira civarında geziyor aynı ekran kart modeli ile. Bence o model alınabilir ona da bakın. Ama bana göre en mantıklısı Monster' in masaüstü işlemcili kullandıkları modellerden birini almanın yönünde yeni nesil mobil işlemci de olabilir. Hatta yeni nesil işlemcili laptop almanı tavsiye ederim ilerde işlemciyi zorlayan oyunlar olduğunda üstesinden rahatça gelir. İ7 7700HQ AC Origins' te bile zorlanabiliyor bazen. Sabredebilirsiniz şuan laptoplar oldukça pahalı fiyatlarını haketmiyor belki sene sonuna doğru cihazlar fiyatları yerine gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…