MSI GE73 8RF Ekran Kartı BIOS Güncelleme

LossSantos

Kilopat
Katılım
31 Ağustos 2016
Mesajlar
727
Makaleler
1
Çözümler
4
Merhaba. Bilgisayarım MSI GE73 8RF.

Sitesine baktığım zaman Support For GE73 Raider RGB 8RF | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global VBIOS güncellemesi çıktığını gördüm. Forumdan nasıl sürümümü öğreneceğimi buldum ve eski sürümü kullandığımı fark ettim. MSI güncellemenin altında nasıl yapılması gerektiğini anlatmış ama sanırım birkaç yıl önceki bilgisayarlar için. Anlatma şeyinde Windows 10 yok. Gene de Windows 8'e göre de yaptığımda olmuyor.

Ekran görüntüleri aşağıda. İnternetten baktığımda laptoplarda nasıl güncellenmesi gerektiğini bulamadım, hep normal masaüstü bilgisayarlarının ekran kartına nasıl yapılacağı anlatılıyor. Yardım ederseniz sevinirim. İndirdiğim dosyanın içindekilerin fotoğrafınıda koydum aşağıda. Dosyanın içindeki uygulamayı açtığımda da nasıl bir ekran karşıladığını koydum. O ekranda sürekli Y tuşuna veya Q hariç her hangi bir tuşa bastığımda sürekli farklı yazılar çıkıyor.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    31,3 KB · Görüntüleme: 80
  • Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    9,5 KB · Görüntüleme: 58
  • Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    14,8 KB · Görüntüleme: 61
Teşekkür ederim. Peki sen yaparken aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bıraktın mı? Bir de oyun performansında gözle görülebilir bir değişiklik oldu mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı