MSI GE73VR 7RF Raider düşük GPU kullanımı

interfaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce aldığım MSI GE73VR 7RF Raider model laptobumda almam gereken FPS değerlerinin çok altını görüyorum. GPU kullanımları çok düşük. (CS:GO ve Attila: Total War)

cs.png
tw a.png

En yüksek GPU kullanımı %50, daha fazlasını 1 saniye ya görüyor ya görmüyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'u bugün güncelledim. Dragon center'da turbo ve sport modları da denedim. Sonuç aynı ...
MSI Kombustor ile arkadaşımın Clevo N950TP6 model 1060 ekran kartlı bilgisayarı ile teste tabi tuttuk.
Ekran Görüntüsü (2).jpg

Bu benim test sonuçlarım. Arkadaşım aynı testten 5000 küsur puan ile 90 FPS alırken, oynadığımız aynı oyunlarda çok yüksek FPS alıyor. Ben ise o oyunlarda çok düşük FPS alıyorum.

Şarj cihazında bir sorun olmuş olabilir mi? Sanırım yeterli gücü alamıyor laptop. Ama tabi sen temiz bir UEFİ kurulum yap. Sonra da olmazsa bir garantiye gönder sarjda sorun vardır diye düşünüyorum.
Şarj cihazında sorun olsa Benchmarkta da bu ortaya çıkmaz mıydı? Bilgisayar bana W10 kurulu geldi. Şarj cihazını garantiye yollayamam çünkü Almanya'dan aldım, şu an Almanya'dayım ve birkaç güne döneceğim bunun için zamanım yok. MSI garantisi sadece Avrupa'da geçerli diye biliyorum.

Şarj cihazında sorun olsa Benchmarkta da bu ortaya çıkmaz mıydı? Bilgisayar bana W10 kurulu geldi. Şarj cihazını garantiye yollayamam çünkü Almanya'dan aldım, şu an Almanya'dayım ve birkaç güne döneceğim bunun için zamanım yok. MSI garantisi sadece Avrupa'da geçerli diye biliyorum.
İade edin o zaman. Uğraştıracaklarını sanmıyorum. @Ali Güngör de bir baksa konuya iyi olur. @Ali Güngör
@Recep Baltaş
Etiket çıkmıyor.
Af edersin yeni aklıma geldi. Nvidia sitesinden eski sürücüyü indir bir kaç sürüm eskisini. Sonra DDU indir kur güvenli modda kaldır Nvidia süeücüsünü. Yeniden başlat ve indirdiğini kur.

İade edin o zaman. Uğraştıracaklarını sanmıyorum. @Ali Güngör de bir baksa konuya iyi olur. @Ali Güngör
@Recep Baltaş
Etiket çıkmıyor.
Af edersin yeni aklıma geldi. Nvidia sitesinden eski sürücüyü indir bir kaç sürüm eskisini. Sonra DDU indir kur güvenli modda kaldır Nvidia süeücüsünü. Yeniden başlat ve indirdiğini kur.
Denedim, sonuç yine aynı...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı