@Maxwelloconner herhangi bir overclock işlemi yoktu ekran kartında
@kayback UHD değil RTX seçili, güç modu seçenek ayarlarımda da bir sıkıntı ya da hata yok; ancak diğer bütün önerilerini deneyip en kısa sürede tekrardan yazacağım.
@kayback kusura bakma geç cevaplıyorum, işlerimin yoğunluğu sebebi ile ancak yazabiliyorum.
Önerdiğin her şeyi denedim ancak sorunum çözülmedi maalesef, MSI Afterburner indireceğim ancak nereden indirmem gerektiğini bilemedim. MSI'in resmi sitesindne indirmeye çalıştım ancak overclock ön planda sürekli her açıklamada. Açıkcası o işten de çok çekindiğim için çünkü hiçbir bilgim yok bunun ile ilgili neyi nereden indireceğimi bilemedim.
Muhtemelen bayağı güleceksin cahilliğime ama rica etsem nereden indirebileceğim ile ilgili bir link paylaşabilir ya da yol gösterebilir misin?. Çünkü bilgisayarımda video edit ve bir iki oyun harici hiçbir şey yapmıyorum o yüzden bu tarz konularda genelde cahil kaldım. Desteğin için şimdiden teşekkür ederim
@kayback Sorunun kaynağı video editörlüğü için kullandığım bir programın ben farkında olmadan arka planda sürekli ekran kartına ve bilgisayara güç bindiriyor olmasıymış.
Sonuç olarak şükürler olsun ki sorunum çözüldü
Teşekkürler.