Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 25 Şubat 2022 #1 Merhaba, sadece BIOS'tan undervolt yapabiliyorum. Yardımcı olabilir misiniz? BIOS videodaki şekilde. @erengore Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek olarak Throttlestop ayarı açılabiliyormuş.
Merhaba, sadece BIOS'tan undervolt yapabiliyorum. Yardımcı olabilir misiniz? BIOS videodaki şekilde. @erengore Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek olarak Throttlestop ayarı açılabiliyormuş.
zeki1981 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 25 Şubat 2022 #2 Gregorz Brzecz. dedi: Merhaba, sadece BIOS'tan undervolt yapabiliyorum. Yardımcı olabilir misiniz? BIOS videodaki şekilde. @erengore Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek olarak ThrottleStop ayarı açılabiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Windows üzerinden işlemci üst sınırını %99 yapın undervolt yapmış olursunuz. Artı -3 Eksi
Gregorz Brzecz. dedi: Merhaba, sadece BIOS'tan undervolt yapabiliyorum. Yardımcı olabilir misiniz? BIOS videodaki şekilde. @erengore Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ek olarak ThrottleStop ayarı açılabiliyormuş. Genişletmek için tıkla... Windows üzerinden işlemci üst sınırını %99 yapın undervolt yapmış olursunuz.
KS KS Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 25 Şubat 2022 #3 zeki1981 dedi: Windows üzerinden işlemci üst sınırını %99 yapın undervolt yapmış olursunuz. Genişletmek için tıkla... Saat hızı düşürmek istemiyorum. Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Windows üzerinden işlemci üst sınırını %99 yapın undervolt yapmış olursunuz. Genişletmek için tıkla... Saat hızı düşürmek istemiyorum.