Çözüldü MSI GE76 HDMI ile TV'de sinyal vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Daggerspell

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
3070m
İşlemci
i7-10870
Selamlar arkadaşlar,

MSI GE76 laptop kullanıyorum. Mini DP ile monitöre bağlı kullanıyorum ve bir sorun yok. HDMI ile televizyona bağladığımda başlarda bir sorun yoktu fakat bugün sinyal yok demeye başladı. HDMI kablosunu başka laptop ile denedim, görüntü var yani kabloda sorun yok. HDMI kablosu ile kendi laptopumu kullandığım monitöre bağlamaya çalıştım ve sinyal alamadım. Sanırım laptopun HDMI portunda bir sorun var. BIOS sürümüm ve ekran kartı driverlarım güncel görünüyor. Ne eksik olabilir? 2 gün önce çalışıyordu. HDMI portu ile ilgili bir ayar veya driver mı gerekiyor acaba? Desteğinizi bekliyorum.

Çok teşekkür ederim şimdiden.

Çözüm
Evet budur hocam. TV'yi taktıktan sonra aynı yerin fotoğrafını atar mısınız?

Bu arada profil fotoğrafıma bakmadınız herhalde :) demek ki hala Max Payne fanı var.
Ahaha yeni farkettim hocam.

Sorunu çözdüm bu arada. Klasik Nvidia driver problemiymiş, 87 kere kaldırıp tekrar yükledikten sonra düzeldi.
Hocam nvidia denetim masasına girip physx sekmesinden bir görüntü paylaşarak işe başlayın öncelikle.

Bu arada o profil fotoğrafındaki yakışıklı adam kim yaa.

Bu mudur hocam istediğiniz screenshot? Fotoğraf Max Payne 3'den bu arada. @tahaklkt

Dosya Ekleri

• phyx.png
    phyx.png
    147 KB · Görüntüleme: 119
Bu mudur hocam istediğiniz screenshot? Fotoğraf Max Payne 3'den bu arada. @tahaklkt

Bu arada profil fotoğrafıma bakmadınız herhalde :) demek ki hala Max Payne fanı var.

Ahaha yeni farkettim hocam.

Sorunu çözdüm bu arada. Klasik Nvidia driver problemiymiş, 87 kere kaldırıp tekrar yükledikten sonra düzeldi.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı