Musa SELVİ
Centipat
Daha fazla
Selam arkadaşlar. Bende bir MSI GE76 laptop var. Laptop W11 ile geldi ancak beğenmediğim için W10a düşürdüm. Ek olarak büyük ekranla oyun oynamak için yine MSI marka “msı Optix MAG274QRF 27" wqhd” model olan Gaming monitörü var.
Şimdi benim yaşadığım sorun şu:
İkinci ekranı bağladığım bir senaryoda: Ekranda ciddi şekilde kasmalar oluyor. 10 FPS ile oyun oynuyormuşum gibi. Ama laptopu kapatıp tekrar açtığımda sorun düzeliyor. Ama Windows+p ile ekranlar arası geçiş yaptığımda veya iki ekrana birden açtığımda sorun tekrar başlıyor. Bir daha kapatıp açınca sorun tekrar düzeliyor. Yani eğer ekranlar arası geçiş vayar değişikliği yapmazsam sorun yok. Ama bu şekilde kullanmak da çok saçma 70 bin TL civarı para harcadığım sistemde ekranlar arası geçiş yaptığımda laptopu tekrar başlatmak zorundayım.
Not: Bütün sistem güncellemeleri ekran kartı driverları vs her şey yüklü.
Bu konuda yardımcı olabilecek, aynı sorunu yaşamış kişiler var mı?
Şimdi benim yaşadığım sorun şu:
İkinci ekranı bağladığım bir senaryoda: Ekranda ciddi şekilde kasmalar oluyor. 10 FPS ile oyun oynuyormuşum gibi. Ama laptopu kapatıp tekrar açtığımda sorun düzeliyor. Ama Windows+p ile ekranlar arası geçiş yaptığımda veya iki ekrana birden açtığımda sorun tekrar başlıyor. Bir daha kapatıp açınca sorun tekrar düzeliyor. Yani eğer ekranlar arası geçiş vayar değişikliği yapmazsam sorun yok. Ama bu şekilde kullanmak da çok saçma 70 bin TL civarı para harcadığım sistemde ekranlar arası geçiş yaptığımda laptopu tekrar başlatmak zorundayım.
Not: Bütün sistem güncellemeleri ekran kartı driverları vs her şey yüklü.
Bu konuda yardımcı olabilecek, aynı sorunu yaşamış kişiler var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: