MSI GeForce GTX 1660 Ti Ventus XS Nasıldır?

C.A.R.T.E.L

Megapat
Yer
belcika
Daha fazla  
Meslek
malunen emekli
Ben i5 9400F'li bir sistem aldım ve ekran kartı olarak bunu seçtim ama sizce bu iyi bir kart mı? Tecrübesi olan varsa yazsın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabayte o modeli sıcaklık testlerine baktım fena değil ancak blok bu şekilde.

2 ay deneyimlediğim (aşağıdaki siteden aldım) sessizliği ve blok kalitesi ile soğutma performansının daha iyi olduğunu düşündüğüm bu modeli öneririm.

Arkadaşım 1660ti alacağına RTX 2060 alaman daha mantıklı bence. 2500 civarında indirimde rahat bulunabiliyor. Bende 1660 ti kullanıyorum. Fakat RTX 2060 ların fiyatları düştü o yüzden almanı isterim. Yada RX 5700 de alabilirsin.

@Steward

Zaten insanları şu modelin soğutması kötü, bu alınmaz, o alınmaz diye boşuna masrafa sokuyorlar. Ventus'u tasarlayan mühendis değil de simitçi sanki. Her şeyi kendileri biliyor. Ekran kartları sıcaklık konusunda, işlemciye oranla daha da dayanıklıdır. 80-83 dereceye kadar yolu var. Adamlar MSI Afterburner'a 83 derece sınırını, default olarak boşuna koymamışlar. Millet istiyor ki ekran kartı 60 dereceyi geçmesin. Öyle bir dünya yok. Eğer güçlü bir kartın varsa, 67 dereceyi çok rahat devirir ve devam eder.

@dogant 'a göre ise ekran kartlarında 70 derece ve üzeri sorun çıkarıyormuş Adam hem Intel yandaşı hem de ekran kartlarında bile yanlış bilgiler veriyor. Ben daha önce bu kadar talihsizliği hiç bir arada görmedim.

GTX 1660Ti ile yükte 76 derece görmüşsün. Bir de RTX kartları düşün. Ağır yükte 80'e kadar yolu var. 83'ten sonra sınırı geçmeye başlar ve 90 dereceye yaklaştığında önlem alınması gerekir.

Yani sonuç olarak, fiyatı uygunsa MSI GTX 1660Ti Ventus XS alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…