MSI GeForce GTX 970 alınır mı?

Gösterdiğiniz ilan benim güzel oyun oynamamı sağlayacaksa alacağım hocam bir düşüneyim.

RX580 8 GB ile 970'den çok daha iyi oyun oynarisiniz. Benim attığım ilan tamamen örnek ilan, bunu alın demiyorum. Herhangi bir RX580 8 GB olabilir (MSI Armor harici )

Gösterdiğiniz ilan benim güzel oyun oynamamı sağlayacaksa alacağım hocam bir düşüneyim.

Hocam bence sistemi değiştirin çünkü RX 580 de alsanız 570 de alsanız 970 de alsanız performans olarak o işlemci yüzünden bir fark olmayacaktır ve GTA 5 de FPS drobu yersizin işlemci yüzünden sistemi ikinci elden verin üstüne 2K ekleyerek bir sistem yapmaya çalışın en temizi böyle olur.

Hocam bence sistemi değiştirin çünkü RX 580 de alsanız 570 de alsanız 970 de alsanız performans olarak o işlemci yüzünden bir fark olmayacaktır ve GTA 5 de FPS drobu yersizin işlemci yüzünden sistemi ikinci elden verin üstüne 2K ekleyerek bir sistem yapmaya çalışın en temizi böyle olur.

Sistemi 2K ya satsa 2K ekleyip 1050 Ti'li güzel DDR4 bir kasa alabilir.

Hocam her gün WattMan yiyim diyorsanız RX 580 alın RX 500 serisi çok sıkıntılı GTX 970 devam edin derim ya da dediğim gibi GTX 1060 alın derim.

6 ay 570 kullandım, 1 aydır da 580 kullanıyorum hiç WattMan almadım. RAM hızlarımı anakartın desteğinin üstüne çıkarıdğım zaman (3400MHz) sadece WattMan adı altında uyarı gönderiyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı