K kafabinbesyuz Centipat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 24 2 Haziran 2020 #11 Bilgi için teşekkür ediyorum. 55superx dedi: Bence RAM almana gerek yok. Elindeki bellekleri 3000MHz civarına OC yapabilirsin. Mushkin 16 GB (2X8 GB) 2133MHz RAM Overclock Sonuçları Voltaj: 1.44V Frekans: 3800MHz AIDA64 Test Sonuçları: www.technopat.net Böyle durumlar bile var. Anakart ve işlemci gayet iyi. Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Bora Dere dedi: Elinizdeki RAM siz yeni RAM alana kadar idare eder. Uyumlulukla ilgili bir sorun çıkmaz merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... OC bildiğim bir işlem değil bu nedenle de bilmediğim bir konuda riske girip önünü alamayacağım durumlar ile karşı karşıya kalmak istemem. Yine de bilgi için teşekkür ediyorum.
Bilgi için teşekkür ediyorum. 55superx dedi: Bence RAM almana gerek yok. Elindeki bellekleri 3000MHz civarına OC yapabilirsin. Mushkin 16 GB (2X8 GB) 2133MHz RAM Overclock Sonuçları Voltaj: 1.44V Frekans: 3800MHz AIDA64 Test Sonuçları: www.technopat.net Böyle durumlar bile var. Anakart ve işlemci gayet iyi. Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Bora Dere dedi: Elinizdeki RAM siz yeni RAM alana kadar idare eder. Uyumlulukla ilgili bir sorun çıkmaz merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... OC bildiğim bir işlem değil bu nedenle de bilmediğim bir konuda riske girip önünü alamayacağım durumlar ile karşı karşıya kalmak istemem. Yine de bilgi için teşekkür ediyorum.