MSI GeForce RTX 2070 Super Ventus OC 8 GB alınır mı?

Selamlar çok güzel bir PC toplamıştım ki bütcemi bir sebebden dolayı kısmam gerekti önceki sistemde (alacakdım) 2070SUPER Gaming X vardı bütcemi bir 800TL düşürmem gerekti bende 2070 Super'den vazgeçmek istemedigim için bu karta yöneldim kasam Corsair 275R airflow black sizce bu kart alınır mı? Bu kasada güzel hava alır mı? Kısaca bu kartı almamı önerir misiniz?

Selamlar çok güzel bir PC toplamıştım ki bütcemi bir sebebden dolayı kısmam gerekti önceki sistemde (alacakdım) 2070SUPER Gaming X vardı bütcemi bir 800TL düşürmem gerekti bende 2070 Super'den vazgeçmek istemedigim için bu karta yöneldim kasam Corsair 275R airflow black sizce bu kart alınır mı? Bu kasada güzel hava alır mı? Kısaca bu kartı almamı önerir misiniz?
Ventus model kötü değil. Genelde ısınan model küçük olan Ventus XS modeli oluyor.
Soğutması Gaming X kadar olmasa da gayet iyi bir kart. Almanı öneririm.

Hazır sistem olarak alıyorum monitör, mouse, kalaklık dahil 12.000TL
Sistemin linkini alabilir miyim? Ventus'ten başka model ekleyemiyor musunuz? O fiyatlarda çok iyi modeller var şu ikisi gibi:

Sistemin linkini alabilir miyim? Ventus'ten başka model ekleyemiyor musunuz? O fiyatlarda çok iyi modeller var şu ikisi gibi:

Geforce RTX RayTracing PC-BattleBox/MSI GeForce RTX 2080 SUPER VENTUS OC 8GB/16GB DDR4/512GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bu sistemi alıyorum 2 gün önce stokda vardı şu an yok ama şu olaylar geçtikden sonra gelir bir takım düzeltmeler yaptım.

-R7 3700X.
-MSI B450 TOMAHAWK MAX.
-GSKILL 16GB (2x8GB) SniperX Gri Kamuflaj.
-MSI GeForce RTX 2070 SUPER VENTUS OC 8GB.
-CORSAIR 275R Airflow.
-HDD Çıkardım.
-COOLER MASTER MWE WHITE 750W 80+ 120mm Fanlı.

Gibi.

RX 5700 XT al veya RX5700 bütçen hangisine yetiyorsa.
Ben NVIDIA istiyorum dersende RTX2060SUPER Galax var enson 3000TL'ye satılıyordu ondan al.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı