MSI GeForce RTX 2070 Super Ventus OC 8 GB alınır mı?

Ventus ile Gaming X arasına 1000TL fark koymuşlar. 1000 TL'ye değer bence ben alırdım.

Dosya Ekleri

• ss104.PNG
    ss104.PNG
    58,8 KB · Görüntüleme: 126
Geforce RTX RayTracing PC-BattleBox/MSI GeForce RTX 2080 SUPER VENTUS OC 8GB/16GB DDR4/512GB SSD/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bu sistemi alıyorum 2 gün önce stokda vardı şu an yok ama şu olaylar geçtikden sonra gelir bir takım düzeltmeler yaptım.

-R7 3700X.
-MSI B450 TOMAHAWK MAX.
-GSKILL 16GB (2x8GB) SniperX Gri Kamuflaj.
-MSI GeForce RTX 2070 SUPER VENTUS OC 8GB.
-CORSAIR 275R Airflow.
-HDD Çıkardım.
-COOLER MASTER MWE WHITE 750W 80+ 120mm Fanlı.

Gibi.
Kasa, PSU, RAM, SSD özelleştirmesi yaparak bunu 12000TL ile alabilirsiniz. ROG Strix 2070 Süper ve X570 anakart var 😀

Monitör,mouse ve kulaklık dahil dostum.
O zaman attığın sistemi alabilirsin.
Sistem stokta var. Sadece işlemci stoğu bittiği için oradaki işlemcilerden birini seçmen gerek. R7 3700X seçersen sepete eklenebiliyor 😀

Bu arada ben olsam bütçem olsa bile Ventus alırdım. Zamanında ben Ventus yerine Gaming X olsun diye +100TL vermiştim ama bu farkları asla ödemezdim 😀

O zaman attığın sistemi alabilirsin.
Sistem stokta var. Sadece işlemci stoğu bittiği için oradaki işlemcilerden birini seçmen gerek. R7 3700X seçersen sepete eklenebiliyor 😀
Bende zaten öyle yapıyordum :D Sadece ekran kartı aklıma takılmıştı çok ısınıyor diyenler vardı.
Bence topladığınız sistem gayet mantıklı, eksiği falan yok.

Peki son birkez parçaları sayıyım uyumsuz bir şey var mı diye :D.

-AMD Ryzen 7 3700X.
-MSI B450 Tomahawk Max.
- G.Skill 16 GB (2x8GB) 3200MHz Sniper X gri kamuflaj.
-MSI GeForce RTX 2070 Super Ventus OC 8 GB.
-Corsair 275R airflow.
-XPG 512 GB Spectrix S40G RGB M.2 SSD.
-Cooler Master mwe whıte 750W 80+ 120mm fanlı PSU.

Tutar: 9976 TL (ekipmanları da ekleyince 12.000TL oluyor)

Bende zaten öyle yapıyordum :D Sadece ekran kartı aklıma takılmıştı çok ısınıyor diyenler vardı.
Şimdi gördüm de SSD olarak onun yerine bunu alabilirsin. Seçeneklerde var. 70TL daha ucuza koymuşlar ama daha iyi bir SSD 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı