MSI GeForce RTX 2070 VENTUS Nasıldır?

selamunaleyküm

Decapat
Katılım
24 Şubat 2019
Mesajlar
11
Arkadaş istediğim Armor modeli stoklarında yoktu, bu ekran kartını önerdiler. Özelliklerine baktım öncelikle özellikleri aynı, farkı yok. Soğutma sistemini sordum diğer modellerin iyi olduğunu bildiğim için arkadaşlarımda sıkıntı olmaz dedi, güzel dediler ve aldım. Sizce nasıl bir ekran kartıdır, aklım hala aldığım kartta kaldı.

MSI GeForce RTX 2070 VENTUS 8G GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı.
 
Pek bilgim yok ama sanırsam bu VENTUS giriş seviyesi oluyordu. Onun yerine RTX 2060 kartın en iyisi olanını alabilirdin.
Ventus serisi referans kartın aynısıdır fan yapısı olsun pcbsi olsun en iyi 2060 tan bile çok daha fazla perfonmans verir
 
Pek bilgim yok ama sanırsam bu VENTUS giriş seviyesi oluyordu. Onun yerine RTX 2060 kartın en iyisi olanını alabilirdin.
Kusura bakmayın da resmen saçmalamışsınız @selamunaleyküm abuzer arkadaşı ciddiye almayın atıyorum 5 bin tl lik 2070 asgari ile 8 bin tl lik 2070 awesome gaming nonstop until the sex party adlı iki ekran kartı olsun arasında max 5 fps olur aradaki fark soğutmada felandır o da çok göze çarpmaz asıl fark görünüştedir performans farkı 3-5 dir anlayamazsınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı