MSI GeForce RTX 3090 Gaming X Trio 24G 24 GB GDDR6X ekran kartı nasıldır?

çok anladığım bir şey degil , kafamda o şekilde kalmış dostum yanlışım varsa düzelt lütfen
Kanka 3060 192 bit, RX 580 256 bit. Şimdi bit sayısı fazla diye bu çöplük 580 daha mı iyi oluyor ?

Kanka 3060 192 bit, RX 580 256 bit. Şimdi bit sayısı fazla diye bu çöplük 580 daha mı iyi oluyor ?
dostum bilmiyorum, çok anladığım bir şey değil az öncede söyledim sadece aklımda eskilerden o aklımda kalmış ona göre konu açmak istedim hem bilgi olsun veya tavsinizi istedim .

dostum bilmiyorum, çok anladığım bir şey değil az öncede söyledim sadece aklımda eskilerden o aklımda kalmış ona göre konu açmak istedim hem bilgi olsun veya tavsinizi istedim .
Sen 4070 al cano. Yeni nesil, teknoloji bakımından üstün, az güç tüketen.

Uzun yıl beni
Sen 4070 al cano. Yeni nesil, teknoloji bakımından üstün, az güç tüketen.
uzun yıllar beni oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz diyorsan 4070 s bakarım dostum eğer onu al dersen

teşekkür ederim
4070 candır hem güzel fiyat hem daha yeni ve teknolojik hemde dlss3 var üstüne üstelik sıfır alıcaksın. Tabiki safkan performanstan ve Vramden taviz verebilirsin ama 4K dışında kullanıcaksanız 3090 'ın 24 GB vramın bir mantığı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…