3090 güzel kart ama RTX 4070 öneririm teknolojik anlamda çok iyi.20 bine buldum
20 bin
20 bin fiyatı 4070 12 gb 192 bit , bu ekran kartlarında bit sayısı önemli diye biliyorum
3090 güzel kart ama RTX 4070 öneririm teknolojik anlamda çok iyi.20 bine buldum
20 bin
20 bin fiyatı 4070 12 gb 192 bit , bu ekran kartlarında bit sayısı önemli diye biliyorum
Bit nereden çıktı birader192 bite girmek istemiyorum açıkcası msı veya asus var kafamda
çok anladığım bir şey degil , kafamda o şekilde kalmış dostum yanlışım varsa düzelt lütfenBit nereden çıktı biraderona bakarak performans mı belirlenir.
Kanka 3060 192 bit, RX 580 256 bit. Şimdi bit sayısı fazla diye bu çöplük 580 daha mı iyi oluyor ?çok anladığım bir şey degil , kafamda o şekilde kalmış dostum yanlışım varsa düzelt lütfen
dostum bilmiyorum, çok anladığım bir şey değil az öncede söyledim sadece aklımda eskilerden o aklımda kalmış ona göre konu açmak istedim hem bilgi olsun veya tavsinizi istedim .Kanka 3060 192 bit, RX 580 256 bit. Şimdi bit sayısı fazla diye bu çöplük 580 daha mı iyi oluyor ?
Sen 4070 al cano. Yeni nesil, teknoloji bakımından üstün, az güç tüketen.dostum bilmiyorum, çok anladığım bir şey değil az öncede söyledim sadece aklımda eskilerden o aklımda kalmış ona göre konu açmak istedim hem bilgi olsun veya tavsinizi istedim .
uzun yıllar beni oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz diyorsan 4070 s bakarım dostum eğer onu al dersenSen 4070 al cano. Yeni nesil, teknoloji bakımından üstün, az güç tüketen.
Götürür, hem 1080P hemde 2K için.Uzun yıl beni
uzun yıllar beni oyun oynarken sıkıntı çıkarmaz diyorsan 4070 s bakarım dostum eğer onu al dersen
teşekkür ederimGötürür, hem 1080P hemde 2K için.
4070 candır hem güzel fiyat hem daha yeni ve teknolojik hemde dlss3 var üstüne üstelik sıfır alıcaksın. Tabiki safkan performanstan ve Vramden taviz verebilirsin ama 4K dışında kullanıcaksanız 3090 'ın 24 GB vramın bir mantığı yok.teşekkür ederim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.