MSI GeForce RTX 4070 Gaming X vs MSI GeForce RTX 4070 Ventus 3X

yns34

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam yine ben. Son konumdan sonra ekra kartı ile ilgili fikrimi ve bütçemi ayarladım. Bu sefer de 2 ekran kartı arasında kaldım. Konuyani el atarsanız sevinirim. %50 50 oyun iş odaklı.
Msl GeForce RTX 4070 Gaming X Slim 12g.
Ya da.
MSI GeForce RTX 4070 Ventus 3X 12g OC.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam yine ben. Son konumdan sonra ekra kartı ile ilgili fikrimi ve bütçemi ayarladım. Bu sefer de 2 ekran kartı arasında kaldım. Konuyani el atarsanız sevinirim. %50 50 oyun iş odaklı.
Msl GeForce RTX 4070 Gaming X Slim 12g.
Ya da.
MSI GeForce RTX 4070 Ventus 3X 12g OC.

Bütçe nedir?

Bütçe bu ikisi arasında tercih yani fazlası değil konu bütçe ile ilgili değil ikisi arasında hangisinin tercih etmeliyim?

Daha uyguna daha iyi soğutma performanslı kartlar var öncelikle. Ventus serisinden uzak durun. Ayrıca Gaming X Slim'den daha ucuza 4070 Super bulunuyor. Zotac veya Galax alabilirsiniz bütçenize uygun olması adına. Tabii son karar sizin.

Super ile aralarında yuksek fiyat farki var oralara çıkamam zaten RTX4060 takacaktım ama 4070 olsa iyi olur dendiği icin bütçe yi aşıyorum zaten o yüzden bu ikisi arasında secim yapmam lazım.

Super ile aralarında yuksek fiyat farki var oralara çıkamam zaten RTX4060 takacaktım ama 4070 olsa iyi olur dendiği icin bütçe yi aşıyorum zaten o yüzden bu ikisi arasında secim yapmam lazım.

Gaming X Slim 28k. 25K'ya 4070 Super var. Onu alın. Soğutmada sorun olmaz.

Ama 2 fanli var.

Vallahi öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim. Ama 1inci MSI sistem topluyorum. 2incisi 3 fanli yapmam lazim hem kasa büyük hem de 3'lu iyi sogutuyor. 3uncusu ben Fransa'da yaşıyorum Gaming X 690 euro super Gaming X, 810 euro burada. O yüzden 700, euro yu geçmeden bu, iki ekran karti arasında kaldım. Ki rtx4060 360 euro yani zaten iki kat maliyete çıktım 110 eurora guc kaynağını alirim :)

He bir de bu is şuna dönüyor 700'den 800 euro ya cikarsam zaten 890 euro ya 4070 Ti var bu sefer supere gerek kalmıyor. TR fiyat cok fark ediyor ama burada cok yakin fiyatlar ama 100 euro fark buyuk para burasi icinde. Asgari ucret 67, euro olduğunu düşünürsen.

Son düzenleme:
Ama 2 fanli var.

Vallahi öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim. Ama 1inci MSI sistem topluyorum. 2incisi 3 fanli yapmam lazim hem kasa büyük hem de 3'lu iyi sogutuyor. 3uncusu ben Fransa'da yaşıyorum Gaming X 690 euro super Gaming X, 810 euro burada. O yüzden 700, euro yu geçmeden bu, iki ekran karti arasında kaldım. Ki RTX4060 360 euro yani zaten iki kat maliyete çıktım 110 eurora guc kaynağını alirim :)

He bir de bu is şuna dönüyor 700'den 800 euro ya cikarsam zaten 890 euro ya 4070 Ti var bu sefer supere gerek kalmıyor. TR fiyat cok fark ediyor ama burada cok yakin fiyatlar ama 100 euro fark buyuk para burasi icinde. Asgari ucret 67, euro olduğunu düşünürsen.

Anladım hocam rica ederim. Gaming X yapıştır geç o zaman. İyi oyunlar dilerim hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı