RX 9070 XT vs RTX 5070 Ti

Vatan kaç gündür indirim yapıyordu. Bence alabilirdiniz. Ama kararsız olunca tabi zor olabiliyor.

Ben aldım. 29.494 TL'ye Pulse aldım. Taktım ve sıfır sıkıntı şu an harika çalışıyor. Arkadaşımda Nvidia'nın üst kartı vardı o bile bana AMD önermişti. Onun da kardeşinde Pulse var.

Nitroya gerek olduğunu da düşünmüyorum. Sıcaklık değerleri çok iyi. İstenirse power kısılabiliyor performansa da pek etki etmiyor bile.

Eskiden AMD RX 460 kullanırken bende de watman hataları vardı ama sadece driver yüklüyordum o hatayı görmüyordum ve performansa da etkisi yoktu.

Bu olay farklı bir durum. Bence kim ne derse desin başkasını dinlemek yerine içinden hangisi geçiyorsa onu al derim.

Tİ'de indirim kovalayabilirsin. Sanırım 38K'lara incehesapta satılmıştı. Kasım indirimlerinde de daha güzel kafana yatan indirimler bulursan daha garanti olarak gördüğün Tİ'yi alman bence senin için daha iyi olur.

Yanma vakası tam olarak nasıl gerçekleşiyor? Kaynak mevcut mu acaba?

Dönüştürücü kullanıyorlar ondan kaynaklı 350W gücü dönüştürücü haliyle kaldıramıyor. 9070XT'de WattMan yaşayan yok giderildi sorunlar 5070 şu an çok daha sorunlu. 5070 Ti alacaksan oyun dışı işinde olmalı genel çerçeve içerisinde yoksa 9070XT daha mantıklı 4K oynayacaksan 7800x3D sana yaramayacaktır onun yerine R7 9700X seçmeni öneririm veya R5 9600X.

Valla bende aynı ikilemdeyim şu an. RTX 3080 kullanıyorum ve artık 4K’da yetmemeye başladı. Şu anlık 9070 XT’ye daha sıcak bakıyorum ama kasım indirimlerini bekliyorum eğer güzel indirim denk gelirse 5070 TI alırım gibi hatta biraz daha zorlayıp 5080 bile düşünebilirim.

Dönüştürücü kullanıyorlar ondan kaynaklı 350W gücü dönüştürücü haliyle kaldıramıyor. 9070XT'de WattMan yaşayan yok giderildi sorunlar 5070 şu an çok daha sorunlu. 5070 Ti alacaksan oyun dışı işinde olmalı genel çerçeve içerisinde yoksa 9070XT daha mantıklı 4K oynayacaksan 7800x3D sana yaramayacaktır onun yerine R7 9700X seçmeni öneririm veya R5 9600X.
Neden hocam 9700X neden daha iyi olur?

Vatan bugün de indirim yapmış kartlara :)

hocam genel olarak 4k değil fps oyunuda oynuyorum 1080p de oynarım ama arada bir 4k da oynarım yani önceliğim 4k-1080p arası diyebilirim o bana bağlı 5070'in ne sorunu var tam olarak?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı