MSI GF 65 düşük FPS sorunu

d

Silmiş olduğum mu ?
aynen ama onun bi geri dönüşü muhakkak vardır.Format ekranında karşınıza çıktığına göre bios a yazılmış bişey bile olabilir emin değilim leptop kutunuzu kurcalayın içinden kullanma talimatını iyice okuyun driver la ilgili bişey yoksa tekrar format atmayı deneyin.

format adımlarını izlicem inşallah karşıma çıkar yoksa sıkıntı büyük uğraş dur.
msi one touch installer i kaldırmışım işte orda

Son düzenleme:
Bende de aynı cihaz var 10 gb lik driver bölümünü silmeden win 10 yükledim herhangi bir donma kasılma hiç yaşamadım. gta 5 kurunca 8gb lik ramın yetersiz kaldığını gördüm ve 8 gb daha ekledim. MSI afterburner programını kurup oyun esnasında cpu,gpu ve ram değerlerine dikkat ederseniz sorunun neden kaynaklandığını daha iyi anlarsınız. Muhtelemen gpu hiçbir zaman %100 ü görmez çünkü cs go ve lol gibi oyunlar daha çok cpu bazlı çalışır.

Mesela cs go lol kaç fps veriyor ?

Mesela cs go lol kaç fps veriyor ?
Cs go henüz yüklemedim, lol de full ayarlarda 200 üstü görmüştüm ancak ben ekran 120hz olduğu için fps limitini 120 yaptım zaten isterse 300 olsun gözümüzle görebileceğimiz bir fark değil bu.

Cs go henüz yüklemedim, lol de full ayarlarda 200 üstü görmüştüm ancak ben ekran 120hz olduğu için fps limitini 120 yaptım zaten isterse 300 olsun gözümüzle görebileceğimiz bir fark değil bu.
işte beni deli eden şey ben de 120 sabit oynamak istiyorum ama 90 lara 100 lere düşüyor deli ediyor.

işte beni deli eden şey ben de 120 sabit oynamak istiyorum ama 90 lara 100 lere düşüyor deli ediyor.
Ben 120 ye sabitleyince hiç düştüğünü görmedim en fazla 119 olmuştur çok nadiren. Ramdan kaynaklı olabilir, bende şu an 8x2 mevcut

Aynı sorun bende de var. RTX 2060 olan versiyonlu bilgisayarı alalı 1 hafta olmuyor, Windows kurarken 10 GB'lık Driver bölümünü yanlışlıkla sildim fakat Driver'ları yine MSI sitesinden indirdim, LOL maksimum ayarda 90 - 110 FPS veriyor. Bence normal değil acaba Intel ekran kartını mı kullanıyor diye düşündüm ama öyle de değil bir saçmalık var çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…