MSI GF 65 Thin ne kadar eder?

ogi_1003

Zeptopat
Daha fazla  
MSI GF 65 Thin oyuncu laptopum var. i5 13. nesil GTX 1660 Ti 16 GB RAM ve 1 TB SSD mevcut. 5 yıldır kullanıldı temiz bir sıkıntısı yok. Ne kadardan satılır?

5 yıl kullanım çok hocam laptoplar 2 yıl sonra performanslarını kaybediyorlar.

Şu anda birçok oyunu 100 FPS üstünde ve GPU CPU değerleri normal şekilde oynatıyor. Elimden çıkarmam gerektiği için bir fiyat belirlemem lazım sıfırları 25 bandında, 2. El olarak kaça satabilirim?

Teşekkürler hocam bu yorumu istiyordum.
Rica ederim,ben 1-2 hafta sarı siteden araştırdım bir arkadaş için.Genel olarak 10k aşağısı zaten laptop yok adam akıllı.Laptop ilanları pazarlığı olan ilanlar olduğu için öyle yani ilana koy kusursuz olsa bile 1-2k aşağısını teklif ederler.14.999tl gibi ilana koysan 13.5 a satsan iyi olur diye düşünüyorum.Çünkü gaming laptop ların bataryaları genelde ölü olur adamın biri gelir der bundan düş vb.

Rica ederim, ben 1-2 hafta sarı siteden araştırdım bir arkadaş için. Genel olarak 10k aşağısı zaten laptop yok adamakıllı. Laptop ilanları pazarlığı olan ilanlar olduğu için öyle yani ilana koy kusursuz olsa bile 1-2K aşağısını teklif ederler.14.999TL gibi ilana koysan 13.5'a satsan iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü Gaming laptopların bataryaları genelde ölü olur adamın biri gelir der bundan düş vb.

Anladım öyle yapacağım teşekkür ederim.

Hurdacıya ver demekle yorum yapılmaz hocam bilgisayar oynatıyor mu oynatıyor, temiz mi kullanıldı kullanıldı. Sizin bu konu hakkında pek fikriniz olmadığını düşünüyorum bu sistemin altında sisteme sahip olan ve yıllarca kullanılmış olan 2. el de 10k ya satılan laptoplar var oyun bile zor açan laptoplar bunlar. Biraz bilgim var evet sadece farklı görüş duymak istedim hurdacıya ver 2K alırsın demek saçma ve gereksiz bir yorum oldu şahsen iyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı