MSI GF62 7RE sökme

fisherman.

Centipat
MSI GF62 7RE isimli dizustu bilgisayar var. Cihazi gecen sene yurt disindan aldim. Universitede ogrenci oldugum icin laptopu devamli cantada okula goturup getiriyorum. Bugun evde acmak icin elime aldigimda bir citirti geldi. Biraz daha sallayinca icinde bir parcanin devamli oynadigini hissettim. Ilk baslarda icinden bir parcanin kirildigini zannettim ancak sonradan inceledigimde tam sag fan kisminda kucuk bir vida parcasinin oldugunu ve devamli oynaadigini gordum. Sanki PC'nin icindeki bir vidaymis da sokulmus gibi bir hali ve boyutu vardi. Fan izgarasindan gorunen vidayi disarıdan cikarmam zor gibi gorunuyor. Bundan önce hic laptop kasasi acmadim, biraz tedirginim bu yuzden acaba acsam bir sikinti cikar mi? Yoksa bir bilene falan mi gotureyim. Interentten yaptigim kisa bir arastirma neticesinde acarken kiranlar da varmis laptopun plastigini. Bunun icin ozel bir tornavida falan gerekir mi ne yapmaliyim?

Aslında soru cevabı kendin vermişsin konu içinde, her vida yeri için ayrı bir hazne hazırlaman ve kenarına yazman gerekir bu önemli neyi nereden söktüğün konusunda. Ama en önemlisi benzer sökme işlem videosunu defalarca izlemen. Hatta sen bile sökme işlemini kayıt yaparsan süper olur. Dışarıya yaptırırsan en az 200 TL gider gibi. Tabi ki bunu yapan kişinin senin cihazdan kaliteli parçayı alıp değiştirmesini de bilemezsin de Başarılar.

Hocam aynı model değil anacak sökme aşamaları hemen hemen aynı. Bu video sana yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı