MSI GF63 Thin 9SCXR-618XTR vs Abra A7 v12.2 17, 3

asrincesur1

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
"MSI GF63 Thin 9SCXR-618XTR Intel Core i5 9300H 8 GB RAM 256 GB SSD GTX1650 FreeDOS 15.6 inç oyun bilgisayarı" ile "Abra A7 v12.2 17, 3" oyun bilgisayarı" arasında kaldım arkadaşlar.

Kendimi şöyle izah edeyim. Çok oyun oynayan birisi değilim, genelde bilgisayarı kod yazmak için kullanıyorum. Okula gittiğimde bazen priz bulamayıp laptopumun şarjına güvenmek istiyorum. Geniş ekranda kod yazmak, oyun oynamak daha kolay olur diye düşünüyorum. Oynadığımda ise yüksek ayarlarda oyun oynamak isterim. Witcher 3 gibi oyunları ara sıra oynarım. Bundan önceki bilgisayarlarım hep sıkıntı çıkardı bana, biraz korkuyorum donanım kalitesi bakımından MSI bayağı iyi olduğunu; termal dizaynı olsun, fan dizaynı olsun, tatmin edici geliyor ama üstteki iki bilgisayar denk değil. Siz olsanız uzun ömürlülük
Açısından, şarj kapasitesi açısından, ekran açısından, bir fikir verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
"MSI GF63 Thin 9SCXR-618XTR Intel Core i5 9300H 8 GB RAM 256 GB SSD GTX1650 FreeDOS 15.6 inç oyun bilgisayarı" ile "Abra A7 v12.2 17, 3" oyun bilgisayarı" arasında kaldım arkadaşlar.

kendimi şöyle izah edeyim. Çok oyun oynayan birisi değilim, genelde bilgisayarı kod yazmak için kullanıyorum. Okula gittiğimde bazen priz bulamayıp laptopumun şarjına güvenmek istiyorum. Geniş ekranda kod yazmak, oyun oynamak daha kolay olur diye düşünüyorum. Oynadığımda ise yüksek ayarlarda oyun oynamak isterim. Witcher 3 gibi oyunları ara sıra oynarım. Bundan önceki bilgisayarlarım hep sıkıntı çıkardı bana, biraz korkuyorum donanım kalitesi bakımından MSI bayağı iyi olduğunu; termal dizaynı olsun, fan dizaynı olsun, tatmin edici geliyor ama üstteki iki bilgisayar denk değil. Siz olsanız uzun ömürlülük
Açısından, şarj kapasitesi açısından, ekran açısından, bir fikir verir misiniz?

İki notebook arasında devasa farklar yok. Taşınabilirlik açısından 15 inç almanız daha uygun. Diğer yandan GPU olarak aynılar oyun performansı fark etmez. Ama işlem gücünde biraz fark olur. Abra bir tık önde. Kalite konusunda yine çok fark fark olmaz ama MSI bu konuda bir tık önde olur. Soğutma ve pil performansı için YouTube incelemelerine bakmanız daha doğru olur. Tavsiyem satın alırken RAM upgrade etmeniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı