MSI GF63 9SCXR-618XTR alınır mı?

Güzel bir laptopa benziyor ama ince olduğundan soğutma performansı iyi olmaz. Ya da fanı soğutmak için çok sesli çalışır. Veya çok ısınmasın diye ekran kartı ve işlemcinin çekirdek frekansını düşürmüş olabilirler.
Oyun için iyi değil belki ama gündelik işler için çok güzel bir laptop.

Oyun oynarken fanı sessiz çalışarak soğutabilen dizüstü bilgisayar bulmak zor. Çoğu Gaming bilgisayarın fanı hızlanınca fark edilir seviyede ses çıkarabiliyor. Fan sesi konusuna çok takılmamak gerek. Yeterli soğutma gücü daha önemli bence.

Arkadaşımda bunun i7 9750H işlemcili modeli var ve oyunlarda rahatsız edici bir fan sesi ile karşılaşmadım. Battlefield oyunlarının hepsini oynadı o bilgisayarla ve bir şikayeti olmadı.

Önerdiğim ürün yeni nesil oyunların çoğunu rahatlıkla oynatacaktır. Monster'ın kötü bir marka olduğunu düşünmüyorum. Çok iyi işler yapıyor ve ürünlerini önerebilirim. Karar arkadaşımızın.
Teşekkür ederim. Başlıktaki MSI'ı ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba? Siz tavsiye eder misiniz herhangi bir sorun yaşadınız mı?

1 Yıldır kullanıyorum. Yaşadığım tek sorun 256 GB SSD'nin yüklemek istediğim oyunlara yetmemesi oldu. Bu da tamamen benimle alakalı bir durum. Bunun dışında bir sorun yaşamadım.

Ürünü kesinlikle öneririm ama önce dediğim gibi bu fiyata daha yeni nesil donanıma sahip ürünler bulabiliyorsunuz. Dolayısıyla o ürünlere yönelmenizi de tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Oyun oynarken fanı sessiz çalışarak soğutabilen dizüstü bilgisayar bulmak zor. Çoğu Gaming bilgisayarın fanı hızlanınca fark edilir seviyede ses çıkarabiliyor. Fan sesi konusuna çok takılmamak gerek. Yeterli soğutma gücü daha önemli bence.

Arkadaşımda bunun i7 9750H işlemcili modeli var ve oyunlarda rahatsız edici bir fan sesi ile karşılaşmadım. Battlefield oyunlarının hepsini oynadı o bilgisayarla ve bir şikayeti olmadı.

Önerdiğim ürün yeni nesil oyunların çoğunu rahatlıkla oynatacaktır. Monster'ın kötü bir marka olduğunu düşünmüyorum. Çok iyi işler yapıyor ve ürünlerini önerebilirim. Karar arkadaşımızın.

1 Yıldır kullanıyorum. Yaşadığım tek sorun 256 GB SSD'nin yüklemek istediğim oyunlara yetmemesi oldu. Bu da tamamen benimle alakalı bir durum. Bunun dışında bir sorun yaşamadım.

Ürünü kesinlikle öneririm ama önce dediğim gibi bu fiyata daha yeni nesil donanıma sahip ürünler bulabiliyorsunuz. Dolayısıyla o ürünlere yönelmenizi de tavsiye ederim.
Laptop boştayken sesli çalışıyor mu? Yani fanlar duyuluyor mu? Pil süresi ne kadar?

Laptop boştayken sesli çalışıyor mu? Yani fanlar duyuluyor mu? Pil süresi ne kadar?

Boştayken fan sesi duyuluyor. Rahatsız edici seviyede değil. Her bilgisayarda olan, bilgisayarı kapatınca var olduğunu anladığınız hafif bir uğultu olur ya, o kadar. Oyunda ise ses artıyor. Manuel olarak fan hızı ayarlanabiliyor. Fan maksimum hıza alınınca bayağı sesli çalışıyor. Maksimum hızı 6000 RPM.

Açıkcası pil süresini merak edip test etmedim. Güç yönetimi modu yüksek performansta iken pil düşük uyarısına kadar 35-40 dakika kadar oyun oynayabiliyorum. Bu süre %60 pil seviyesi için geçerli çünkü bilgisayarı pil koruma modunda kullanıyorum. Bilgisayar bu modda iken maksimum %60'a kadar şarj oluyor. Pil ile alakalı bir test yapmadım o yüzden süre ile ilgili söylediklerime kesin bilgi olarak bakmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı