MSI GF63 Thin 9SCXR-618XTR'ye 8 GB RAM soğutucu ve 1TB SSD almak

erkan35

Femtopat
Daha fazla  
MSI GF63 Thin 9SCXR-618xtr bilgisayarıma 8 GB RAM soğutucu ve 1TB SSD almak istiyorum. Bu konular hakkında çok bilgim yok ne alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM soğutucu derken? Bilgisayarınızın 1 adet M.2 bir adet de 2.5" SATA desteği var. Muhtemelen SATA boştadır. Bütçe belirtirseniz öneri yapabiliriz.

MSI GF63 Thin 9SCXR-618xtr bilgisayarıma 8 GB RAM soğutucu ve 1TB SSD almak istiyorum. Bu konular hakkında çok bilgim yok ne alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

RAM olarak şunu önerebilirim:

SSD konusunda laptopunuzda bir adet SATA portu var. M.2 takamazsınız. SSD'lerden pek anlamıyorum, ancak @Yener K. hocam yardımcı olacaktır.

RAM soğutucu derken? Bilgisayarınızın 1 adet M.2 bir adet de 2.5" SATA desteği var. Muhtemelen SATA boştadır. Bütçe belirtirseniz öneri yapabiliriz.
ram ve soğutucu anlamında . bütçe kısıtlamam pek yok, az çok aynı fiyat değiller mi
teşşekür ederim öncelikle ram için . ssdlerden bende anlamıyorum sata ve m2 farkı ne tam olarak

ram ve soğutucu anlamında . bütçe kısıtlamam pek yok, az çok aynı fiyat değiller mi

teşşekür ederim öncelikle ram için . ssdlerden bende anlamıyorum sata ve m2 farkı ne tam olarak
Farklı tip giriş diyebiliriz. M.2'ler tabi daha hızlı. Bütçe sorun değilse SSD bunu öneririm:

RAM tavsiyesi için CPU-Z ile Memory ve SPD sekmelerini paylaşırsanız daha iyi olur. Mevcut olan M.2 diskin yanına SSD alabilirsiniz. Samsung 870 Evo tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…