MSI GF63 Thin 9SCXR-618xtr bilgisayarıma 8 GB RAM soğutucu ve 1TB SSD almak istiyorum. Bu konular hakkında çok bilgim yok ne alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
ram ve soğutucu anlamında . bütçe kısıtlamam pek yok, az çok aynı fiyat değiller miRAM soğutucu derken? Bilgisayarınızın 1 adet M.2 bir adet de 2.5" SATA desteği var. Muhtemelen SATA boştadır. Bütçe belirtirseniz öneri yapabiliriz.
teşşekür ederim öncelikle ram için . ssdlerden bende anlamıyorum sata ve m2 farkı ne tam olarakRAM olarak şunu önerebilirim:
SSD konusunda laptopunuzda bir adet SATA portu var. M.2 takamazsınız. SSD'lerden pek anlamıyorum, ancak @Yener K. hocam yardımcı olacaktır.
Farklı tip giriş diyebiliriz. M.2'ler tabi daha hızlı. Bütçe sorun değilse SSD bunu öneririm:ram ve soğutucu anlamında . bütçe kısıtlamam pek yok, az çok aynı fiyat değiller mi
teşşekür ederim öncelikle ram için . ssdlerden bende anlamıyorum sata ve m2 farkı ne tam olarak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.