MSI GF63 Thin fanı dönmüyor

LaloGrimes

Centipat
Daha fazla  
2 ay önce MSI GF63 Thin laptopuma bir termal macun sürdürdüm ve temizlik yaptırdım. Yaptırdığımdan beri fan 13 saniye çalışıp birkaç saniye susuyor. Döngüde kalmış ve rahatsız ediyor. Bir kere sabit bir ses oldu ama geri gitti. Bilgisayarı kapatınca da birkaç saniye çalışıyor. Çözümü nedir?

2 ay önce MSI GF63 Thin laptopuma bir termal macun sürdürdüm ve temizlik yaptırdım. Yaptırdığımdan beri fan 13 saniye çalışıp birkaç saniye susuyor. Döngüde kalmış ve rahatsız ediyor. Bir kere sabit bir ses oldu ama geri gitti. Bilgisayarı kapatınca da birkaç saniye çalışıyor. Çözümü nedir?

Ağır işlemlerde de çalışıyor mu bari

Her cıhazın bu sekılde fan egrılerı bulunur. Sendekı cıhazda da uretıcının koydugu bır grafık vardır. Ona gore fan hızını derecelere gore ayarlar.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-25 221958.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-25 221958.png
    22,9 KB · Görüntüleme: 26
Hmm tamam sağolasın.
Sicakliklarin çok yukselirse ( 90°C ustu ) o zaman fan veya macun islevini yerine getirmiyor demektir. Eğer oyun falan oynarken bir sıkıntı yoksa endiselenmene gerek yok. İstersen oyunlarda bak sıcaklıklara.

Sicakliklarin çok yukselirse ( 90°C ustu ) o zaman fan veya macun islevini yerine getirmiyor demektir. Eğer oyun falan oynarken bir sıkıntı yoksa endiselenmene gerek yok. İstersen oyunlarda bak sıcaklıklara.
Oyunlarda çok sıcak ama bu modelde olan birşey altına soğutucu aldım bu yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı