MSI GF63 Thin Windows 10 Donma Sorunu

mtahabal

Kilopat
Yeni almış olduğum MSI GF63 Thin 9SC-058XTR model dizüstü bilgisayar bugün elime ulaştı. Technopat üzerinden indirmiş olduğum ISO ile USB bellek aracılığıyla FreeDOS notebooka Windows 10 1903 sürümünü yükledim. Ardından internetten almış olduğum dijital 1 key ile de Windows Home sürümünü etkinleştirdim. Driverlerin hepsini yükledim. Google Chrome'da gezinirken birden her şey donuyor ve öylece kalıyor. Power tuşuna basarak kapatıp tekrar açmak durumunda kalıyorum. Her şey kitleniyor klavyenin de o an çalışmadığını Caps Lock ışığından gözlemledim. Nette gördüğüme göre Windows 10 da böyle bir donma durumu varmış galiba güç ayarlarıyla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim. Yeni ürün daha ilk günden garantiye gitsin istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windowsla alakali bir sorun teknik servisin yapicagi birsey yoktur bunda.ayrica bende aynj model aldimda size 2-3 tane sorum olacak
Laptopun sarji cok dayaniksiz gibi geldi 2-2.5 saat dayaniyor bnimki. Ayrica oyun oynarken CPU sicakliginda 80-85 dereceleri gormem normal mi bir de adaptor asiri isiniyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı