MSI Thin GF63 nasıldır?

Donanım Arşivi'ni izleyerek almıştım düşük fan ayarında 80 dereceyi geçmiyor demişti. Kötüyse iptal edeyim. Bütçem maksimum bu kadar işte.

Büyük ihtimal sponsorludur.

@Xevanior hocamdan kullaniyor GF63'ü. Bir de onun konusu var zaten laptop hakkında.

a-) Yukarıda da görüleceği üzere çoğunluk kötü, berbat vs gibi yorumlar yapmış. Geçmiş technopat konu ve yorumlarında da benzer.
b-) Satıcı sitede bugün itibari ile 560 yorum var ve kullanıcılar tarafından 5 yıldız verilmiş.

Yukarıdaki nedenlerle ve MSI markasına karşı olan olumlu önyargım/sempatim nedeni ile uzun süredir kafamı en çok karıştıran laptop modeli.

Anladık düşük watt ve tek fan ama....
Keşke bu laptopu kullananlar biraz daha kapsamlı deneyimlerini aktarsa... :)
@Xevanior hocam avantaj ve dezavantajlarıyla biraz detaylı bilgi verebilirseniz bende sevinirim.

Son düzenleme:
A-) Yukarıda da görüleceği üzere çoğunluk kötü, berbat vs gibi yorumlar yapmış ve geçmiş Technopat konu ve yorumlarında da benzer.
B-) Satıcı sitede bugün itibari ile 560 yorum var ve kullanıcılar tarafından 5 yıldız verilmiş.

Yukarıdaki nedenlerle ve MSI markasına karşı olan olumlu önyargım/sempatim nedeni ile uzun süredir kafamı ençok karıştıran laptop modeli.

Anladık düşük watt ve tek fan ama...
Keşke bu laptopu kullananlar biraz daha kapsamlı deneyimlerini aktarsa... :)
@Xevanior hocam avantaj ve dezavantajlarıyla biraz detaylı bilgi verebilirseniz bende sevinirim.

Detaylı makalem var bununla alakalı. Avantajlarından çok bahsetmedim, merak ettiklerin varsa konunun altına yazabilirsin.

Sponsorluk olduğu için Abdullah öneriyor o laptopu. Yoksa kendisi de biliyor leş olduğunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı