MSI GF63 Thin9SC-043xtr RAM yükseltmesi

CyberFame

Picopat
Daha fazla  
Merhaba.

MSI GF63 Thin9SC-043xtr notebook kullanıyorum. 8 GB RAM var, 16 RAM'e yükseltmek istiyorum. (8 GB DDR4 2666 mhrz) CL15-CL19 yazıyor web sitelerinde araştırmalarımda. Bunun hangisinden almam gerekiyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz?

CL si düşük olan daha iyidir.bu durumda 15 almanız lazım.
marka belirtmemişsiniz bence güncel iyi bir marka cl 15 alın.
olurda diğer raminizle stabil çalışmaz mavi ekran ve donma sorunları yaşarsanız.
aynısında bir tane daha alıp çıkanı 2.el satarsınız.

CL si düşük olan daha iyidir.bu durumda 15 almanız lazım.
marka belirtmemişsiniz bence güncel iyi bir marka cl 15 alın.
olurda diğer raminizle stabil çalışmaz mavi ekran ve donma sorunları yaşarsanız.
aynısında bir tane daha alıp çıkanı 2.el satarsınız.
hocam ilk önce verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Ancak makinemi daha hiç açmadım. o yüzden makinenin içersinde CL15 mi CL19 mu ne var tam olarak bilmiyorum.

Saygılarımla.

Çağrı GÜL
hocam ilk önce verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Ancak makinemi daha hiç açmadım. o yüzden makinenin içersinde CL15 mi CL19 mu ne var tam olarak bilmiyorum.

Saygılarımla.

Çağrı GÜL
ram upgrade.PNG

Son düzenleme:

Saygılarımla.

Çağrı GÜL

Eki Görüntüle 1338975
Evet raminizin tam adı : Samsung M471A1K43CB1-CTD 8 GB DDR4 2666 MHz CL19 Bellek

İnternetten en uygun burada buldum. :) bu arada satıcı bu notu belirtmiş. (SIFIR 2YIL GARANTİLİ - AYNI GÜN KARGO- EŞANTİYONLU GÖNDERİ) uyum sağlamazsa 3 gün içinde sorgusuz sualsiz iade hakkınız var.

Evet raminizin tam adı : Samsung M471A1K43CB1-CTD 8 GB DDR4 2666 MHz CL19 Bellek

İnternetten en uygun burada buldum. :) bu arada satıcı bu notu belirtmiş. (SIFIR 2YIL GARANTİLİ - AYNI GÜN KARGO- EŞANTİYONLU GÖNDERİ) uyum sağlamazsa 3 gün içinde sorgusuz sualsiz iade hakkınız var.

çok teşekkür ederim. ilginiz için, ancak bir sorum daha olacak. şimdi ben 16 gb ram alsam yanında 8 gb olsa. bi sakınca yaratır mı veya performans olarak etki eder mi ?

16+8 de sorun yaşama ihtimaliniz var.
16 gb gücel yeterli gelecektir.ben olsa riske girmezdim.seçim sizin
Merhaba tekrar;

Notebook açtım içinde böyle bir ram var. İnt araştırmalarımda aliexpres harici böyle bir model yok. Farklı bir marka alsam performans veya uymusuzluk olabilir mi ? +8 gb ram daha ilave edicem
MSI GF63 THIN9SC-043XTR notebook kullanıyorum. 8 gb ram mevcut cihazın içersin de. 16 gb çıkarmak istiyorum. bu konuda yardımcı olabilecek var mı ? Biraz acil
Merhaba.

MSI GF63 Thin9SC-043xtr notebook kullanıyorum. 8 GB RAM var, 16 RAM'e yükseltmek istiyorum. (8 GB DDR4 2666 mhrz) CL15-CL19 yazıyor web sitelerinde araştırmalarımda. Bunun hangisinden almam gerekiyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
GPU-Z üzerinden kontrol ettiğimde veriler bu şekilde.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 36
  • PC GPU Z.jpeg
    PC GPU Z.jpeg
    34,5 KB · Görüntüleme: 29
  • PC GPU Z.jpeg
    PC GPU Z.jpeg
    34,5 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Technopat Haberler