MSI GF65-9SEXR-232XTR Notebook İncelemesi

• Konuyu başlatan WD40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 3.711
Maksimum batarya süresi nedir? Rica etsem uygun olduğu bir zaman günlük kullanım ile sunduğu maksimum süreyi yazabilir misiniz?
Bugün test ediyorum. Akşam ekleyeceğim.
Maksimum batarya süresi nedir? Rica etsem uygun olduğu bir zaman günlük kullanım ile sunduğu maksimum süreyi yazabilir misiniz?
Şarj Süresi

Günlük kullanımda testi;

Tamamen günlük işlerle meşgul oldum. Şarjı 3 saat 24 dakikanın ardından bitti. Cihazı dengeli modda kullandım. Hiç 3 saat 24 dakika boyunca da ekrandan ayrılmadım.

Şarjda tam performans testi;

Cihazı "Nihai Performans" moduna alıp AIDA 64 ile Stress testine soktum. Toplam şarj 1 saat 7 dakika dayandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
i7 10750H'li yeni Omen 15'lere 2000 TL fiyat farkı vermeye değer mi yoksa sizce 8 GB takviyeyle beni uzun süre götürür mü tek farkı işlemci ve RAM?

@ItsYusaK Fiyat farkı 1000 TL olsaydı evet, alınır derdim. Sadece işlemci farklıysa 2000 TL fark bence verilmez. Ağır tasarım işlerinde kullanılmayacaksa gerek yok.
********* Cinebench R23 Testi *********

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bilmiyosan söyliyeyim dedim, MSI bilgisayarı veya monitörü alırsan bedava Watch Dogs:Legion alabiliyorsun siteye girip bakabilirisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…