MSI GF72 7RE klavye tuş hassasiyeti

mutluakkurt

Kilopat
Herkese merhaba. Bende MSI GF 72 7re model laptopu var. 3 yıl oluyor alalı. Ve son 5-6 aydır W, A, S, D tuşlarının hassasiyeti azaldı.

Şöyle ki, bahsettiğim tuşlara normal bir kuvvetle arka arkaya 10 kere bassanız 8 tanesinde yazıyor ama 2 tanesinde algılamıyor. Özellikle D tuşunda var bu. Mesela 3 cümlelik bir yazı yazdım. Yazı bittiğinde 10 tane D varsa 3 tanesi yazılmamış oluyor, sonradan ekliyorum.

Tuşları çıkarıp altlarını temizledim ama olmadı. Sadece oyun tuşları olan W, A, S, D sıkıntılı olması acaba bir ayarı falan mı sıkıntılı diye düşündürttü ama hassaslığı artırılsa anlarım ama hassaslığı niye azaltılsın?

Bu tür arızlarda tamir durumu mümkün oluyor mu? Yoksa pek tamir edilemeyen bir yer olduğu için illa klavye değişimi mi lazım? Tuşlar tamamen basmasa mecbur değişir ama bu arıza belki halledilir diye düşündüm.

Not: Klavye SteelSeries. Çok nadir oyun oynadım o da konsolla. PC garantisi bitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal oralara çokça veyahut sertçe bastığınız için klavyede o tuşun basışını algılayan yer kaymış veya arızalı, tamire götürmenizi tavsiye ederim.

Büyük ihtimal oralara çokça veyahut sertçe bastığınız için klavyede o tuşun basışını algılayan yer kaymış veya arızalı, tamire götürmenizi tavsiye ederim.
Aslında çok basmadım. Çok oyun oynamadım. Bu tür arızaların klavye değişmeden yapılabilme ihtimali var mıdır?

Aslında çok basmadım. Çok oyun oynamadım. Bu tür arızaların klavye değişmeden yapılabilme ihtimali var mıdır?
O zaman klavye fabrika çıkışında hatalı olabilir. Bu tür arızalar büyük ihtimal değişim yapılmadan halledilebilir.

O zaman klavye fabrika çıkışında hatalı olabilir. Bu tür arızalar büyük ihtimal değişim yapılmadan halledilebilir.
Sanırım en baştan beri sıkıntı yok. Sonradan oldu. Dediğim gibi çok oyun oynamadım. Çok sert de basmadım.
Sizin aksinize ben de bu tür durumların değişim olmadan halledildiğini pek görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…