MSI GF72 7RE model laptopa RAM önerisi

izmirli35

Decapat
Merhabalar MSI GF72 7re model laptopum var ve 8 GB RAM'e sahip. İki RAM slotu var biri şu an boş. RAM'i arttırmak istiyorum o yüzden bir 8 GB RAM daha takıp 16 yapmaya karar verdim fakat hangi model alacağıma dair bir fikrim yok. Technopat'ın videosunu izledim ve CPU-Z uygulamasından RAM'in özelliklerine baktım. Technopat videosunda MHz DDR4 ve cas kısmına dikkat edilmesi gerektiğini söylüyordu. Yanlış anlamadıysam RAM'in özellikleri DDR4 2400 MHz ve 18.0 cas var internette bu özelliklere uygun RAM aradım fakat cas kısmı yazmıyor sitelerde o yüzden emin olamadım. Doğru RAM tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.
Özellikleri bu şekilde:

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap için çok teşekkürler ama benim bilgisayardaki CL18 yani CL17 olanı takmam laptop için sorun çıkartır mı?

Cevap için çok teşekkürler ama benim bilgisayardaki CL18 yani CL17 olanı takmam laptop için sorun çıkartır mı?
Hocam siz öyle dedikten sonra içime kurt düştü ancak RAM kodunu aratınca ve gerekli kılavuzu indirince CL 17 yazıyor. Anakartınız otomatik olarak CL 18'e atama yapmış gibi.

M471A1K43CB1-CRC | SODIMM | Samsung Module | Semiconductor Siteye girin ve Datasheet yazan yazıya tıklayıp .pdf dosyasını indirin, varsayılan tarayıcınızda açılacaktır.Ben sizin için fotoğraf atayım dedim. Yukarıda bölümde sizin belleğinizin model ismi yazılı. Alt tarafta ise bilgiler yazıyor. 2400 MHz CL17 oluyor demek istiyor. Araştırmalarıma göre de attığım RAM uyumlu olacaktır.

Hocam çok teşekkür ederim çok sağol yardımların için. İçim rahat ederek alacağım şimdi çok sağol iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…