MSI GF75 için Hackintosh önerisi

O kart ile uyumsuz.

Burada yanlış bilgi yok. Konu sahibi entegre grafikten bahsetseydi ona göre yorumlardım. Ki GTX 1650 Ti devre dışı kalacak Hackintosh için.

Kaç yıldır Clover ve OpenCore ile sistemlere Mac kurdum hayatımda böyle engelleyici (doğru yorumumdan ceza aldım) bir şey görmedim.

Burada yanlış bilgi yok. Konu sahibi entegre grafikten bahsetseydi ona göre yorumlardım. Ki GTX 1650 Ti devre dışı kalacak Hackintosh için.

Kaç yıldır Clover ve OpenCore ile sistemlere Mac kurdum hayatımda böyle engelleyici (doğru yorumumdan ceza aldım) bir şey görmedim.
Yıllardır hackintosh kuranın verdiği cevap o mu? Gülünç. Madem çok bilginiz var "O harici ekran kartının desteği yok. Ancak dahili grafik biriminiz ile kurulum yapabilirsiniz." gibi bir cevap verebilirdiniz. Belki daha fazla bilginiz varsa daha fazlası da eklenebilirdi diğer donanımlarla alakalı.

Konunuzda yer alan Config ile kurmayı denedim ama başarısız oldum. Yardımcı olur musun Config dosyası için.
Nasıl yani en son Legacy Shim çözülmüştü. Şimdiki hata ne? Maalesef başarısız oldum tarzı cevaplar benim işime hiç yaramıyor.

Yıllardır Hackintosh kuranın verdiği cevap o mu? Gülünç. Madem çok bilginiz var "o harici ekran kartının desteği yok. Ancak dahili grafik biriminiz ile kurulum yapabilirsiniz." gibi bir cevap verebilirdiniz. Belki daha fazla bilginiz varsa daha fazlası da eklenebilirdi diğer donanımlarla alakalı.

Nasıl yani en son legacy shim çözülmüştü. Şimdiki hata ne? Maalesef başarısız oldum tarzı cevaplar benim işime hiç yaramıyor.

Gülünç olan bir donanımın göz ardı edilip uyumlu denmesidir. Esas gülünç olan nokta budur.

Yıllardır Hackintosh kuranın verdiği cevap o mu? Gülünç. Madem çok bilginiz var "o harici ekran kartının desteği yok. Ancak dahili grafik biriminiz ile kurulum yapabilirsiniz." gibi bir cevap verebilirdiniz. Belki daha fazla bilginiz varsa daha fazlası da eklenebilirdi diğer donanımlarla alakalı.

Nasıl yani en son legacy shim çözülmüştü. Şimdiki hata ne? Maalesef başarısız oldum tarzı cevaplar benim işime hiç yaramıyor.

macOS Monterey kurmayı denedim hid legacy shim hatası alıyorum yine rehberdeki videolarda yer alan bütün ayarları Config'e işledim fakat yine de hata alıyorum.

macOS Monterey kurmayı denedim hid legacy shim hatası alıyorum yine rehberdeki videolarda yer alan bütün ayarları Config'e işledim fakat yine de hata alıyorum.
Şuanda legacy shim geçiyor BuildActDeviceEntry exit yazan kısımda hata alıyorum.

Görseldeki hatayı alıyorum configde rehberdekileri harfiyen uyguladım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-07-03 saat 18.10.23.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-07-03 saat 18.10.23.jpg
    200,6 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
İmajı doğrular mısın?
Hashlerini doğruladım hepsinin. Efi dosyamı paylaşsam kontrol edebilir miyiz.

Hashlerini doğruladım hepsinin. Efi dosyamı paylaşsam kontrol edebilir miyiz.
Link EFI dosyamı indirip kontrol edebilir misin?

@Kleyn hocam konuma bakabilir misiniz.

En son bu hatayı aldım kapatıp açtığımda install kısmından devam ettim bu sefer de 22.dakikada dondu bundan sonra devam etmedi. EFI klasörümde mi sorun var acaba yardımcı olur musunuz?

WhatsApp Görsel 2023-07-04 saat 14.57.17.jpg

Son düzenleme:
Evet buradaki rehberdeki EFI sıfırdan kurulum yapıyorum.

Ventura'yı USB yazdırdım Coffee Lake Config'ini kullandım. İlk kurulumda resimdeki gibi 13. dakikada takılı kaldı. Uzun süre bekledim fakat mouse hareket etmiyordu. NVRAM resetledim tekrardan diski biçimlendirip kurulumu yaptığımda 13. dakikayı geçti fakat 2.resimdeki gibi kaldı.

1.jpg

4.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı