MSI GF75 Thin 10SEK ısınma sorunu

• Konuyu başlatan Faores
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 2.367

Faores

Hectopat
Bilgisayarı yeni aldım fakat oyunlarda işlemci 95-96 derecelerde oluyor ve işlemci hızı 3900'a düşüyor. Sizce bu durum normal mi? Ona göre teknik servise göndereceğim. RTX 2060 işlemci ise i7-10750H undervolt da yapamıyorum kilitli olduğu için.

Bilgisayarı yeni aldım fakat oyunlarda işlemci 95-96 derecelerde oluyor ve işlemci hızı 3900'a düşüyor. Sizce bu durum normal mi? Ona göre teknik servise göndereceğim. RTX 2060 işlemci ise i7-10750H undervolt da yapamıyorum kilitli olduğu için.

Bu dereceler normal değil. Servise yollayın.

Geçenlerde bu bilgisayarı almak için konu açan biri vardı. Bende ısınma sorunu var dediğimde birisi beni topa tutmuştu, nereden çıktı bu diye. O konuyu açan sen miydin acaba?

Sorununa gelecek olursak, oyun bilgisayarı tabi ısınır, normaldir diyenlere pek aldırma bence. 100-105 derece arasında PC kapanıyor zaten. MSI servisi iyi bir şirket. Ara görüş, olmadı garantiye gönder.

Geçenlerde bu bilgisayarı almak için konu açan biri vardı. Bende ısınma sorunu var dediğimde birisi beni topa tutmuştu, nereden çıktı bu diye. O konuyu açan sen miydin acaba?

Sorununa gelecek olursak, oyun bilgisayarı tabi ısınır, normaldir diyenlere pek aldırma bence. 100-105 derece arasında PC kapanıyor zaten. MSI servisi iyi bir şirket. Ara görüş, olmadı garantiye gönder.
Bütün laptoplarda aynı sıcaklıklarda çalışıyor zaten. Benim laptopumdan bir farkı yok açıkcası.

Teknik servis ile konuştum, bütün cihazlar bu derecede çalışıyor sıkıntı olmaz bizim yapabileceğimiz tek şey fan ve termal macun temizliği dedi. i7 10750'ye undervolt önerilmiyor fakat ben yapsam mı diye düşünüyorum.

Teknik servis ile konuştum, bütün cihazlar bu derecede çalışıyor sıkıntı olmaz bizim yapabileceğimiz tek şey fan ve termal macun temizliği dedi. i7 10750'ye undervolt önerilmiyor fakat ben yapsam mı diye düşünüyorum.

Temizlik yaptırın. Zaten Thin serisi kronik sorunlu. Daha fazla riske girmeye gerek yok.

Bütün laptopları deneme şansını nereden buldun? Benim laptopum da neden böyle bir sorun yok?
Senin laptopun oyun laptopu değildir o zaman. 16 yıldır sadece laptop kullanıyorum ve teknik servisim. Benim laptopumda olmuyor diyorsan çek bir GTA 5 videosu falan at görelim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı