MSI GF75 thin 9SC nahimic 3 açılmıyor

Merhaba,
Aynı model bende vardı zamanında bende çok uğraştım .Cihazı iade ederek kurtuldum.
O sorunun çözümünü nette yabancı bir kaynakta görmüştüm. Şu an bende farklı bir cihaz olduğu için
tam ismini veremeyeceğim ama bu aslında donanımsal bir sorun değil.
Sanırım Windows un bazı driver sürümlerini eşleştiremediği ile ilgili bence.
Neyse bunun ilacı bir .exe dosyası olacak bunu çalıştırdığınızda bu program gerekli yamayı sağlıyor ve Nahimic düzgün şekilde çalışmaya başlıyor.
Bilginiz olsun en azından ne aradığınız konusunda fikir olur.

Merhaba,
Aynı model bende vardı zamanında bende çok uğraştım .Cihazı iade ederek kurtuldum.
O sorunun çözümünü nette yabancı bir kaynakta görmüştüm. Şu an bende farklı bir cihaz olduğu için
tam ismini veremeyeceğim ama bu aslında donanımsal bir sorun değil.
Sanırım Windows un bazı driver sürümlerini eşleştiremediği ile ilgili bence.
Neyse bunun ilacı bir .exe dosyası olacak bunu çalıştırdığınızda bu program gerekli yamayı sağlıyor ve Nahimic düzgün şekilde çalışmaya başlıyor.
Bilginiz olsun en azından ne aradığınız konusunda fikir olur.
Bunun için iade etmenize gerek yoktu aslında benim sorunum çözüldü.
[NEW] Nahimic 3: audio driver update | Community help & shares Bu linkteki adımları takip ederek yaptım bu linkteki yorumlarda en güncel realtek sürümü paylaşılmış ayriyetten onuda indirdim. Realtek Audio Control programını microsoft storeden güncelledim. Sorunum çözüldü şuanda nahimic 3 çalışıyor.

Sürücü problemi için dizüstünü iade etmek :)

Dostum Sadece o sebeplerden biri idi cihaz DOA ürünü çıktı . Basit yorumlar yapmasanız bu şekilde.
Ben arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum.
Siz tartışma yaratmak.
Bunun için iade etmenize gerek yoktu aslında benim sorunum çözüldü.
[NEW] Nahimic 3: audio driver update | Community help & shares Bu linkteki adımları takip ederek yaptım bu linkteki yorumlarda en güncel realtek sürümü paylaşılmış ayriyetten onuda indirdim. Realtek Audio Control programını microsoft storeden güncelledim. Sorunum çözüldü şuanda nahimic 3 çalışıyor.

iyilik yaramıyor valla.

Ürün DOA ürünü çıktı arkadaşım. Çok sorunları var idi .
Cihaz benim değilmi ister iade ederim ister etmem :)
Konu nereden nereye geldi .... güzel memleketim güzel insanları.
Dostum Sadece o sebeplerden biri idi cihaz DOA ürünü çıktı . Basit yorumlar yapmasanız bu şekilde.
Siz tartışma yaratmak.

iyilik yaramıyor valla.

Ürün DOA ürünü çıktı arkadaşım. Çok sorunları var idi .
Cihaz benim değilmi ister iade ederim ister etmem :)
Konu nereden nereye geldi .... güzel memleketim güzel insanları.
Teşekkür etmek Çok Zor ÇOKKK..
ELEŞTİRİ KOLAY..

Siz tartışma yaratmak.
Amacım tartışma yaratmak değil böyle anlaşıldı ise özür dilerim.

Merhaba arkadaşlar MSI GF75 thin 9SC GTX 1650 modeli laptobum var. Nahimic 3 bir türlü açmayı beceremedim. Ses sürücünüz güncel değil gibi bir uyarı veriyor. Halbuki MSI'nin kendi sitesinden indirdim driverleri. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Bende msi gf65 modeli var nahimic ile ilgili bir sorun yaşamadım. msi app driver centerdan kurmuştum direk.

Dostum sadece o sebeplerden biri idi cihaz doa ürünü çıktı. Basit yorumlar yapmasanız bu şekilde.
Siz tartışma yaratmak.

İyilik yaramıyor vallahi.

Ürün doa ürünü çıktı arkadaşım. Çok sorunları var idi.
Cihaz benim değil mi ister iade ederim ister etmem :)
konu nereden nereye geldi... Güzel memleketim güzel insanları.

Hocam hatanın aslı şu cümleniz.
Konu başlığı.

Nahimic 3 açılmıyor​

Sizin yorum cümlenizde bu şekilde başlıyor.
"aynı model bende vardı zamanında bende çok uğraştım. Cihazı iade ederek kurtuldum."
Yazmışsınız. Başlığa bu cümleyi yazarsanız.

@MayCrasH verdiği cevap yerindedir.​

Sizin hatanız yüzünden diğer arkadaş geri adım atmış :)) Türkçe dilinin nereye gideceğini okuyarak anlayabiliyoruz. Lütfen yazdığınıza ve konu başlığını tekrar bakın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı